Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (25.5.2005 8:44:03)

Ja!
Ker mene so mogli v Zaki že oživljat, pa še na pol poti nismo bili :grrr: Vam bom jest že dala eno uro okol in okol :hudicek:

Anonimen -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (25.5.2005 8:45:37)

mi smo v nedeljo rabli okrog dve uri za okrog jezera- pa nismo hodili zelo počasi-tak zmeren tempo.

AnBan -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (25.5.2005 8:45:59)

Kej je Meta...a s kej not padva?:)-:)-

baguSka -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (25.5.2005 8:47:55)

:)-:)-:)- Sm jst rekla da si v eni uri le če šprint udarš.:)-:)-:)-

Anonimen -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (25.5.2005 8:49:49)

Ja, jest sem čist not padva :)-
Baguska, ti pa ne klamfej traparij. Kje si pa že vidla kravo molznico, da šprinta :grrr:

baguSka -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (25.5.2005 8:52:07)

Sori..:ups: Mene še ne molzejo pa mi je ratal..:ups:

.ču -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (25.5.2005 8:56:56)

Ja Meta maš kr res:)za eno uro okol jezera morš kr fajn našponat frekvenco korakov:)ampak jes verjamem vate,da ti to zmoreš! Bo treba kr še trenirat,pa v un tošn malco pa vodo sabo,pa bo švo:)

Anonimen -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (25.5.2005 8:58:59)

Lej jih, zdej so pa vse pametne... Zanč pa nobena nč muksnila o kašnem naporu, malci, tempu... :hudicek: Pol se pa čudite, zakva ni turistov :)-

AnBan -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (25.5.2005 8:59:35)

Ja Meta drgač so ti pa rekle, da pet ur rabiš....samo stiskat se je treba...a s pozabla al kej:)-

.ču -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (25.5.2005 9:01:41)

Za turistično varjanto okol jezera pa obvezno še šotor po pajsho:)ene trikrat ga je pa kr treba postavt:)

Anonimen -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (25.5.2005 9:02:05)

O, sej me je stiskal... v pljučih!!!

ZARA -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (25.5.2005 9:03:29)

ola,jst sem rekla 2 uri!!!:zmeden2:

Anonimen -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (25.5.2005 9:05:14)

Če te pa nisem resno vzela :)-

ZARA -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (25.5.2005 9:07:24)

:)-:)- ja sej vem...

Pupica -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (25.5.2005 9:13:49)

Meta., Meta. nekak smo mislili, da si pri ta hitrih...pa si zgleda pri ta zalublenih;)

Pol sta bila v bistvu še hitra, da nista 5 ur hodila:)-:)-:)-

Meta.večkrat v naš kon prid, pa bo šlo drugič hitrej, okolica bo znana, ne bo treba nič okol zjat, pa bo tut mal hitreje.Si mi pa luštek naredila, jaz bi tut šla:zmeden2::zmeden2:

Anonimen -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (25.5.2005 9:15:44)

No veš kaj pupica, če bi ti mene poznala, bi ti blo za tren oka jasno, da jaz ne morem bit pri tahitrih :)- Pri ta zalublenih... to pa ja, zalublena iz maj midl nejm!

.ču -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (25.5.2005 9:27:22)

Meta.mater:ups:zej pa dost:grrr::)nehej se sama seb smilt,al pa se podcenjevat,sej si ja zdrava slovenska(kmečka) :zmeden:deklina in maš kondicije zihr več k pa me vse skp tlele gor....
Če se odločiš za podvig,pridemo vse zate navijat:)

Kako pa se une stare italjanke al pa angležinje k so širš k pa dalš okol prkotalijo:zmeden:k v svojih velemestih tud N od narave ne vidjo:zmeden2:
Pa,dej mal razmisl:)

Anonimen -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (25.5.2005 9:30:53)

No, namest da boste tam stale pa navijale, mi raj pridite pomagat repo okopavat :)-

No, mal heca more bit. V resnici mam jest ful kondicije in tale jezero bi mogu past ena, dve, tri, ampak v resnici sva se zavlekla na tist pomolček v Zaki in štela zvezde, pol se nama pa ni več dal po cesti hodit, sva šla pa nazaj.

Ampak ozmerjat vas pa moram, da si naute preveč všeč!

.ču -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (25.5.2005 9:35:09)

:)-:)-:)-no evo,mal je blo treba glas povzdignt,pa je punca priznala:)-:)-:)-

dory -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (25.5.2005 11:34:22)

ja nc meta...veckrat bo treba :):)-

andrejaz -> Blejke, Blejčanke... kar same hodite eno uro okol jezera GRRR (26.5.2005 0:35:41)

Za sprehod okoli Blejskega jezera naj bi rabil eno uro in pol - ta podatek sem ravno zadnjič zasledila v eni izmed knjig z izleti.

Jaz sem bila v zadnjih letih že tolikokrat okoli Blejskega jezera, da sem poznala že skoraj vsak ovinek in kamen. Zdej abstiniram in hodim drugam na sprehode.

Drugače pa v povprečju porabiš okoli jezera eno uro in petnajst minut.

Stran: [1]