bastian111 -> RE: Julijske čveke 2008; 13. del (30.7.2009 12:09:55)
|
Pozdravljene , ne mislim pogrevati včerajšnjo debato , ker sem jo že pozabila! Povem pa , da to ni bilo napisano kot mnenje pač pa je bilo to zgražanje! Citiram " kaj uhanček?!" Mnenje bi bilo napisano takole:" ma že uhanček , joj jaz pa ne bi svojemu to dala sem zelo proti! Vidite tu se razlikujemo , kajti jaz znam zelo dobro prebrati stavek in sem ga tudi razumela. Nima smisla pogrevati stvari in se spravljati v slabo voljo. Saj , ko se pišejo posti pa naj bodo pozitivni ali negativni vedno pazim kako jih napišem. vseeno pa je bilo to zgražanje in me ne bo nihče prepričal v nasprotno. Inigo res to je forum , slike pa so v albomu in če že moreš lahko komentar napišeš poleg slike. MAJCEK 1 vidiš kdo je žaljiv"ušivih uhančkov" ponavljam nisem nobene vprašala , če se strinjajo z mojimi dejanji, zato mi ne morete tega očitati. Komentar lahko vsaka napiše ne sme pa biti ne žaljiva in ne ...? Hrptenico imeti pa je čisto druga zadeva. Ja , če bom napisala takole :" joj ta oblekica pa je takooo grda jaz svoji ne bi nikoli to oblekla , joj kako je grda" , če pa bom napisala tako pa je že druga stvar" oblekica se mi glih ne dopade , ni nič narobe ampak ni po mojem okusu" Vidiš zdaj razliko! In ponovim , če bi katera napisala lepa slikica ampak sama glih nisem pristaš za uhančke pri tako majhnih. To je mnenje in ne žalitev! Prosim pozabimo na to in lepo se imejte Lp Darja
|
|
|
|