linanina -> RE: Marčevke 2010 (19.8.2009 9:11:17)
|
to, glede utrujenosti in spanja je pa zelo res. Prvo nosečnost se tudi jaz spomnim, da sem po službi spala do večera in potem naprej. Res nikoli ve, prav nikoli več se nisem več tako naspala, kmalu bodo 4 leta od dobrega spanja, glede na to, da imam doma taki živček, ki ne bi nikoli spal. Zdaj v drugi nosečnost sem tudi zelo utrujena, občutek imam, da sem celo bolj utrujena kot prvič, z razliko, da sedaj spati popoldan ne morem, pa si tako zelo želim. Če se me otrok usmili in popldan zaspi, seveda zaspim z njim, sicer pa se mučim iz dneva v dan. Prekletstvo, ki me daje tokrat je tudi nespečnost ponoči. Kljub neizmerni utrujenosti se zbujam sredi noči, na WC, otrok... in potem ne morem nekaj ur več zaspati. Zaradi re velike utrujenosti sem posumila na vse mogoče, a izvidi krvi kažejo vse bp. Očitno je res le nosečnost. Seveda sama jemljem vitamine, bog ve kako bi bilo brez jih. Pa naj povem, da pa sem na dopustu, morala bi se spočiti, a nič od tega. Še sreča, da sem na doma. Seveda me odhod v službo resno skrbi. Torej utrujenost je normalna, a nadležna spremljevalka.
|
|
|
|