ursa_p -> RE: Marčevke 2010 (17.9.2009 9:53:07)
|
Pa se vam pridruzujem se jaz. Za nazaj res nisem sla brat, razen zadnjih dveh strani, tako da vas bom sproti spoznavala. Moj pdp je 22.3.10 in je druga nosecnost. Moj sinko pa je star 3,5 let. Tudi mi smo ze imeli nuhalno (11.9.) in je vse bp, sem sla pa delat tudi dvojni hormonski test po nuhalni (prav tako v prvi nosecnosti), tako da novih rezultatov se ni. Na NS je bilo 1:cca9000. Sem pa dobila tudi CD in en delcek filmckov je tudi v 3D. Tako da smo se v novembru zmenili tudi za to (ker mi je bilo to v prvi nosecnosti res lepo pogledat). Bomo pa naredili skupaj morfologijo s 3D, tako da bomo to delali v 22. tednu. Moja ginekologinja je se bolj nova in zmedena, tako da bom bolj sigurna, pa se Strahova se je sama ponudila, da mi to naredi (ona je bila prej moja g). Drugace hodim v sluzbo, vendar sem danes ostala na bolniski. Me je nekaj zvilo in grem danes k zdravniku. V sluzbi za nosecnost ze vejo, tako da sem to tezko breme ze dala skozi. [sm=smiley1.gif] Se vam ze kaj pozna? Pri nas ze sosedje sprasujejo, ce sem noseca, da ni vec raven trebuh! :/ Stare hlace se oblecem, vendar me v sluzbi, ko vecinoma sedim, kar tiscijo. Kar se pa kg tice sem pa na sreco se na starih kg (na zalost je pa teh od prej ze mal prevec). Edino z zaprtostjo imam tezave. Slabosti, ki so bile pa cez cel dan so pa na sreco minile. Le tu in tam mi kaj ne pase, ampak ni krize. Toliko od mene. Lp, Ursa
|
|
|
|