ursa_p -> RE: Marčevke 2010 (30.9.2009 12:26:50)
|
3soncek3 ... hvala! Sej vem, da kompliciramo s temi majicami, ampak ... jaz mislim, da majcke S STORKLJO in z napisom Storklja me prinese MARCA ne moremo dobit, kajti vse imajo samo imena LETNIH CASOV in tako tudi pise v komentarju (velja samo za MAJCKO S STORKLJO). Lahko pa narocimo verjetno s katerim koli drugim napisom, le da ni storklje zraven - ce mene vprasas oziroma kolikor je razvidno iz spletne strani. Jaz bi definitivno raje imela napisano MAREC kot pa POMLADI. Ce pa vse narocimo majcko PRIDEM MARCA je pa verjetno cisto vseeno katero majico si izberemo ... to dvobarvno ali enobavno, vazno, da imajo vse isti napis (pa da imajo v osnovi vse enako ceno!), tako da delajo tisk samo enkrat na razlicne majcke. Torej, ce je to tako kot si predstavljam, bi jaz izbrala BORDO MAJICO Z V IZREZOM (velikost M)... napis pa taksen kot ga bomo izbrale. No, ce bo mozno! Verjetno prevec kompliciramo, ampak mogoce bi se bilo fino pozanimast samo se to, ker na voljo nam je dala vse dobarvne majcke, ki jih ima na voljo. Ne bit prevec huda, ampak ce bomo vedele ali je pomemben samo enak tisk ali ji je pomembno tudi katero majcko izberemo, bomo vedele vse. Potem se pa samo se napise barva in velikost. Lp, Ursa
|
|
|
|