"voda" teče iz nožnice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


Anonimen -> "voda" teče iz nožnice (29.6.2009 10:07:03)

Maja sem imela 1 IVF in konec maja dobila M. Čez cca. 14 dni so se mi pojavili rjavo-rdeče izcedki, včasih pa se mi je vlila tudi voda. To se sedaj dogaja vse pogosteje, na dan zamenjam tudi po 10 ščitnikov perila, pa mi vseeno včasih premoči.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

Vem, da je voda iz nožnice, ker je včasih pomešana s temi rjavimi izcedki, tako, da urin ni. Najhujše je zjutraj ko vstanem iz postelje. Ponavadi je brez vonja, včasih pa ima kar neprijeten vonj.

Drugače nimam nobenih težav, nič ne ne špika....




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.6.2009 23:33:51)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




mala zirafa -> RE: "voda" teče iz nožnice (1.7.2009 21:09:12)

Najavi se dr.




Hope2 -> RE: "voda" teče iz nožnice (3.7.2009 13:13:46)

Lahko je zaradi vstavljanja prometriuma v nožnico (če si slučajno imela prometrium) prišlo do kake okužbe, lahko pa je prišlo tudi do kake okužbe pri punkciji ali transferju. Sem bila v tujini in moram rečt, da velikokrat ravno zaradih teh okužb predpisujejo antibiotike po punkciji in svečke progesterona za rektalno ali oralno uporabo. Okužbe privedejo lahko do slabega PH nožnice in s tem tudi nevgnezditve zarodka.
Lahko pa je ta voda čist nekaj drugega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Anonimen -> RE: "voda" teče iz nožnice (4.7.2009 23:55:20)

Meni je tako lila voda, ko sem imela vodene ciste in ko so mi počile, se je kar vlilo iz mene. Enkrat mi je prepuščalo do sedeža v gostilni, da mi je blo nerodno k sto vragov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image] naroči se do G.




Anonimen -> RE: "voda" teče iz nožnice (7.7.2009 11:34:06)

hope, ultrogestan sem jemala samo 2 dni, potem pa nič več, ker do transferja itak ni prišlo.

didlinaa, tole sem tudi že razmišljala..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] samo meni teče že cca 3 tedne po malem. Npr. vsakič ko vstanem se vlije, največ zjutraj ko vstanem iz postelje, čez dan pa le toliko, da mi malo premoči hlače.

Sicer se pa stanje sedajle nekako umirja, tako, da upam, da bo počasi dobro.




Stran: [1]