hel32 -> RE: * Avgustovčki 2009 * (23.10.2009 16:27:28)
|
Evo mene, da še pokomentiram malo. Lukas spi, dragi, kao gleda tv,tjaša zuni. Mama pa se sprošča ob rr in pije kavico[sm=jezicek.gif] Danes smo od 4 bolj slabo spali, ker nas so malo krčki matrali, pa je bil zjutraj pokakan, jaz ga ponoči ne previjam, pa on itak spi[sm=bravo.gif]celo noč. kerala vidim, da tudi vi tako uživate, kot mi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], samo tako naprej, meni je tako lepo[sm=9nebesa.gif], vse je umirjeno nikamor se ne mudi, lukas je zadovoljen dojenček, nič ne joka, komaj čakam na naslednjega sončka. Miška, bravo za vašo princesko, da senapapa in bolj mirno spi, se bi kr hitro začela redit[sm=smiley36.gif] Glede moških ko pazijo[sm=duda.gif], saj naš ni nič drugači, ko je mali mirn, sta pred tv in oba bulita kišto, ko pa ga kaj črviči pa hodi z njim po bajti, pa mali tako napeto gleda v tv ekran, da to ni res. Se pa že prav gasno pogovarja z nami in svojimi igračami, pa kaki lepotec, ko se smejčka, bi ga kr pojedla. Potem pa se zjutraj polula do onemoglosti, in ko ga dvignem se mi nasmeji in pokaže jezička[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Pa še glede previjanja, ko sta moja dva sama, mu dam široke plenice ven, tak, da nimata enih problemov velikih, samo dol in novo ror[sm=smiley36.gif] Aprilčica, vem, kako je ko otroci nočejo odpreti ust, Tjaša je bila tudi en velik problem glede tega, sam pri njej je bilo tak, da mi je otr. zob. rekla, da ji moram zobe na silo umivat, in jaz neumnica, sem ji res, je jokala ko jesihar, bogica, da je bila čisto zaripla v obrazeka, sem pač mislila da delam dobro, pa sem mogla prekinit, ker je bilo prehudo za njo. No zdaj je pridna, pa hodi mesečno k ortodontu, ima zobno špango na obeh lokih, saj je bogica. Go ta, pri vas sije sonce, oz. je sijalo, tu na štajerskem koncu je pa oblačno. Naš Lukas tudi ful opazuje ljudi in odgovarja vsakemu, ki ga nagovori, pa ga spremlja z očkami, pravi smeško je kr smejčka se, pa še dve luknici ima na ličkih, ko se nasmeji, pravi angelček je. On tudi ne joka, se bolj pritožuje in protestira, če ga takoj ne slišiš pa glasno zatuli[sm=jezicek.gif], jokat se ne zna[sm=jezicek.gif]. Zgleda da je letošnja generacija otrok nasploh pridna[sm=jezicek.gif] Glede kopanja, mi imamo v bajti skozi 25-26 stopinj in se kopamo vsak večer, to je naš ritual da se navadi na umivanje in vodo, sicer se pa vsaki dan pokaka do uh, in še malo pobruha, in zvečer že prav fajn diši, kljub temu, da ga umijem sproti, sem Tjašo tudi vsaki večer kopala, kako bo pa ko bo še en mali,smo se že tudi kr zmenli, Lukasa dragi,ker bo večji, da ne bo prikrajšan za nego[sm=smiley36.gif] Tako, grem gledat kaj mi dela familija.
|
|
|
|