hel32 -> RE: * Avgustovčki 2009 * (30.10.2009 9:03:37)
|
Jutro Smo se naspali, do 7mih, zdaj pa spet dremuckamo, mama pa na RR[sm=smiley36.gif] Ja včeri sma mal bla kregana, da sma se toliko zredila, ja pa kaj čmo, če fantič rad papca[sm=smiley36.gif], pač večat ne smema, še kak mesec morma počakat, sma se cepila priti rota virosu 1 dozo, kolk ste dale ve, mi smo 73€, naslednji mesec pa še eno dozo, ma nič zato, glavno da bo mišek zdrav! V mesecu sva pridobila 1,300kg[sm=bravo.gif], imamo celih 5500g[sm=bravo.gif] Miška, dobra si, da te stari ata pelje v P[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], Ja pa vaša Ninica je starejša malo, da ima naš pkrat kar 2 kg več[sm=zmeden.gif],uau, pravi velikan, saj moja Tjaša je bila tudi bolj drobna, Lukasov očka je pa mal večji in bolj močen, pa je on tudi mal večji[sm=jezicek.gif]Jaz si tudi ne morem predstavljat kak bi bil porod brez dragega, tudi pri drugem bo zraven[sm=bravo.gif] Simonalokar[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif], da se pozdraviš. Aprilčica, Tjaša se je tudi drla ko jesihar ko sma se kopale, še potem pri 2 letih,za glavo, pa je potem sčasoma nehala sem se pač navadila, da joka, nič ni pomagalo. Še glede modercov, kak ste smešne, sploh eee35,tvojim komentarjem se itak vedno nasmejim[sm=smiley36.gif], sreča, da nimam teh problemov, ker ne dojim. Morem kostanje kuhat, za torto kostanjevo, dobim v nedeljo obiske, bom za eno leto starejša, 33 jih dopolnim[sm=smiley13.gif], pa pospravit bajto, likat, kuhat, jao meni me čaka dela[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|