tulpek -> RE: * Avgustovčki 2009 * (7.12.2009 19:37:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka Tulpek, zobek je že dobil pri 3 mesecih? Je pa pohitel. Azobek spodaj? Moj tudi že dva dni skos nekaj žuli in grize, je kr nervozen, pa apetit mu je spet padel. Mogoče pa se pri mojemu tudi prikaže kak zob. Da napišem, kako je bilo.. mogoče se pri vas tudi kaj pripravlja. Naš se je že vsaj 3 tedne (ali celo več) pošteno slinil in v usta nesel vse, ker mu je prišlo pod roke. Imam zobke na sumu, da je zato tako hitro začel prijemat stvari in jih nosit v usta. Najraje ima vseeno svoje rokice, ali pa kakšno tetra pleničko, prav solidno pa zagrabi tudi ropotuljico ali kaj drugega in gloda. Zdaj se mi zdi, da so bile tudi moje bradavice žrtev njegovih dlesni (so bile razpokane in obrabljene, prej pa nikoli?). Jih je namreč ven pa not pljuval, ampak me ni motilo, dokler ni bilo prepozno. Zdaj tega več ne sme, če hoče še kaj sesat[sm=smiley36.gif] . Dlesni je imel otečene in tam kjer sta sprednja dva zobka se pravi vidi, kako izstopata iz dlesni - kontra kot odtis je na dlesni. In zadnje dni je bil čez dan mali tečko. Sicer skoraj ne joka, zdaj ga je bilo pa treba malo več nosit in še takrat je včasih jamral. Je pa to silovit jok, kar srce se mi je trgalo in zdaj na koncu ni nič pomagalo, niti cartanje. Zobek je zdaj še čisto mali, samo zgornji del je zunaj, komaj ga čutim s prstom. Še enega znaka sem se spomnila: besno odkimavanje/miganje z glavico. Vročine ni imel, apetit je pa še vedno velik. Sva s sestro dobili zobek tudi nekje pri 3. mesecih, tak da je to v krvi. Edino zamujal je Tjaš veliko, zato ga ima že pred dopolnjenimi 3. meseci.
|
|
|
|