Avgustovke- bom jaz začela :)) (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


andrejalj -> Avgustovke- bom jaz začela :)) (26.5.2005 13:42:56)

No, kako ste kaj danes nosečke okrogle?

Meni za spremembo danes ni slabo čeprav zelo slabo jem (tako kot Tia74), vroče mi je k ne vem kaj pa še prvič sem opazila, da mi noge odtekajo- jasno, po nogavicah zvečer, ko jih dam dol.. Pa dete moje ima trening nogometa že cel dan- me kar prestavlja v levo in desno.
Ja, pa vse hvalite svoje :love: ...kaj naj rečem: danes je šel pozneje v službo in glej ga :hudicek:: namesto, da se sam potrudi za zajtrk in mi ga pripravi, mi napol v spanju zdiktira jedilnik kaj bi on jedu! Pa dobr: pa kdo je zdej :nosecka:? :grrr: :grrr::grrr: Seveda sem naredila zajtrk, ker ker..... je :love: in sem v 9nebesa če me pohvali da nekaj super naredim in da je samo to dobro,.....
Takole drage moje:nosecka:- sanjajte o senčki, hrani, otročkih in svojih :love:!

andrejalj




Teya -> Avgustovke- bom jaz začela :)) (26.5.2005 13:59:31)

da ne boš mislila....tudi jaz sem velikokrat čist jezna na mojga :love:..... sem pričakovala, da bo, ko bo :duda: na poti, delal z mano kot s princesko :ups::ups::ups:...pa žal še zdaleč ni tako :zmeden: :( verjetno sem preveč filmov videla :ups::)-

pozdravček! :rozica:




tea01 -> Avgustovke- bom jaz začela :)) (26.5.2005 14:05:48)

Se pridružujem klubu!!!!!! Men je pa moj :love: zadnjič izjavil, da bo tast prišel 10. dni po porodu na obisk za 14. dni!!!!! Tašča bo itak že od začetka avgusta pri naju. Seveda sm zagnala cel halo, da me ne razume, da jst nočem takrat obiskov,............
a mislite, da sem kaj dosegla???? Mi je rekel več nas bo boljše bo!!! Ja za koga se vprašam????????????????
Itak pa on lahko sam preživi z majhnim otrokom!!!!!!

Brez besed!

Punce ne dajmo se!!! Že tako nosimo 9 mesecev potem nas bodo pa naši:love:zajebaval:grrr:.

Tea01




Teya -> Avgustovke- bom jaz začela :)) (26.5.2005 14:12:01)

HUDOOOOOOOOOOOO!!!! tasta in taščo v hiši par dni po porodu!!!??? UH!!!!! prav nič ti ne zavidam!!! pa ne, da bi bilo z njimi kaj narobe (vsaj moji so ok), ma že kogarkoli gostit takrat v hiši, bi mi bilo odveč....

drži se, punca! ;)




tea01 -> Avgustovke- bom jaz začela :)) (26.5.2005 14:16:24)

:grrr:Meni je tudi odveč! Je prvi otrok, tašča ok, ampak s tastom pa ne vem kaj bi se pogovarjala in kaj bo sploh delal???????????:grrr:

Bom že nekak.

Hvala za razumevanje, mi veliko pomeni!
Tea01




Tiamo -> Avgustovke- bom jaz začela :)) (26.5.2005 14:35:38)

hojla,

Andrejalj sem kar malo pomirjena glede na to, da nisem sama, ki slabo jem. Slabo vest imam samo zaradi drugih, k mi težijo več jej, "nosečnica mora jesti za dva". Ja pa da sem pol za 100 kg težja, že tako se težko premikam. :grrr::zmeden::zmeden::grrr:

Jaz pa moram mojega :love: pohvalit, čeprav skoraj nič ne naredi sam, mi je pa v veliko oporo. Zvečer mi masira noge, pa hrbet, ... uglavnem največje veselje mi pa je ko se mi odmakne od računalnika in reče "pejt mal na RR, da boš v koraku s časom". Po drugi strani pa jaz nisem taka, da bi pa zdaj pričakovala, da bo on vse naredil...sej kdaj paše ne rečem, ampak morate vedeti, da moški našo nosečnost čisto drugače preživljajo. In po moje se čutijo tudi kdaj odrinjene, ko so vsi okoli nas in ko debata teče samo o osečnici in prihajajočem otroku. :zmeden2::zmeden2:

Danes sem zaključila materinsko šolo (zadnje predavanje psihologije mi ni bilo všeč in po moje tudi drugim puncam ne, ker so na veliko predčasno odhajale iz predavalnice).

Nogo imam čist zatečeno, sploh ne spravim čevlja gor.

LP Tia74




Teya -> Avgustovke- bom jaz začela :)) (26.5.2005 14:43:29)

Tia, danes :love: ne hvalimo!!!! :)-:)-:)-




Tiamo -> Avgustovke- bom jaz začela :)) (26.5.2005 14:53:27)

sem ga mogla, k mi je poslal tok lep SMS.

Sej lahko jaz tudi jaz kaj pograjam, :zmeden2: kaj že, aha, umazane štufne je pustil na sredi dnevne sobe. :pujs:

Lp Tia74




Teya -> Avgustovke- bom jaz začela :)) (26.5.2005 14:57:36)

:)-:)-:)- cool, vidiš, da gre... ;)




urši77 -> Avgustovke- bom jaz začela :)) (26.5.2005 15:46:55)

No pa gremo jamrat:)
Tudi jaz sem mislila, da bom mala kraljična, da me bo razvajal od spred in od uzad...pa je to bolj poredko...no, ja....saj ne da me čisto nič ne....
...ampak, se že tko težko pripognem zdej k sem tko fletno okrogla, ampak štumfi zmeraj padejo ob postelji na tla, obvezno se zgreši tudi koš za perilo...ko rečem če me malo zmasira, sledi:a misliš da samo tebe noge bolijo,po hrbtu se pa nosečk tako ali tako ne sme masirat...ne vem od kje mu ta ideja. Po moje samo zato, da mu ni treba....he, he...

No, ja je pa že nekajkrat pomil okna in vsakič mi nese perilo na podstrešno, jaz ga pa pol obesim na stojalo....

Pa saj ne moremo pričakovat, da bodo nosečnost in spremljajoče težave brezhibno razumeli...moški pač:)

LP in uživajte v sončku




Jessy -> Avgustovke- bom jaz začela :)) (26.5.2005 16:30:39)

Sem pravkar prišla domov, ker smo imeli ekskurzijo. Sem se podala na podvik k slapu Savici naproti, pa me sapa nekako ni dohitevala, zato sem sem sredi poti utaborila v prijetni senčki na klopici in veselo ožemala vodo in čakala na sapo. Sapa se je vrnila malce prej, kot so se otroci že vračali nazaj.
Tudi noge so že fajn otečene. Še sreča, da sem se pametno obula, da s kakšnimi bolečimi nogami nimam težav.

da se najprej malce pohvalim. So nama danes pripeljali Malega princa in nama tudi zmontirali, tako da je zdaj sobica pripravljena, le še zavese dobiva jutri. Sem full vesela!!!

Kar se pa :love: tiče, sem bila pa še nedolgo tega full jezna nanj - sem se vam tudi izpovedala. Prejšnji teden mi je pa tudi kar lase pokonci postavil, ko sem zvečer padla dol od utrujenosti in začela malce jamrati v upanju, da se bo sam od sebe ovedel, da bi lahko kakšno pomoč tudi on nudil pri opravilih, ki jih običajno jaz delam, pa je samo lepo pripomnil, da bom mogla njemu kaj reči, da bo on kaj naredil. Ma, kaj res ne razumejo, da bi me rade, da sami od sebe nekaj vidijo, pa tisto naredijo? Mi gre na živce, da moram vsakič posebej reči, če lahko on posesa, pa če lahko v stroj naloži posodo... Saj naredi, če rečem, ampak bi RADA, DA MI NE BI BILO TREBA REČI!!!! Kdaj bo prišel v to fazo??? :zmeden:

Zdaj pa grem malce noge v luft držat, da pridejo malce k sebi!




miševi -> Avgustovke- bom jaz začela :)) (26.5.2005 17:00:30)

Zdravo še od mene!!!
Jaz sem bila pa danes na enem luštnem izletu na Bledu - sem šla okoli jezera (pa ne peš:)-:)-:)-) - s turističnim vlakcem, ker sta babi in dedi našo Niko želela razveselit. Jaz pa sem sanjala le o wc-ju:).
Noge so še kar v redu, edino na gužvi na vlakcu bi mi kmalu "zaspale". Danes ima :duda: končno spet športni dan v trebuhu, je bilo par dni bolj mirno.

Tia74 ne sekiraj se , če ne moreš toliko pojest - važno je, da kvalitetno. Kaj bi jaz dala, da bi včasih manj v usta nosila.
Jessy, ti si pa še full aktivna, te kar občudujem...

Ja, tile naši :love:. Sej se mi full smil, ker dela po cele dneve - dop v službi, pop pa doma, ampak al ne bi mogli mi kdaj kej kupit, pa bi si čas prišparal, ga imel več za mene in Niko. Pa dela, pa brusi, pa me okrega, če želim nižjo omaro, ker bo mogel vse rezat:(. Ja, poj nej jo pa kup (upam, da ne bo tega bral, me je glih prej napasel zaradi tega - sedaj je šel po material, bom videla, ali bo po moje al po njegovo kupil :)-).

Tako je to. Zdej grem pa še mal ven na sončka, dokler bo mir :)-.
:rozica:




Jessy -> Avgustovke- bom jaz začela :)) (26.5.2005 17:18:10)

Miševi, saj pol sva se pa skoraj videli. Tudi mi smo se ustavili na Bledu, le da smo bili tam, v Zaki (zaradi malice). Da sem aktivna? Ne bi rekla, saj se drugače nikamor ne premaknem, to je bila pa služba. V bistvu ni bilo naporno, saj smo se več ali manj vozili. Tudi na Vogel smo se peljali z nihalko, gor pa le sprehodili do koče. Edini podvig je bil ta slap, ki pa ga na žalost nisem mogla osvojiti. Še 4 tedne pouka, potem pa samo še urejanje papirjev in porodniška. Zdaj pa že malce težko čakam!

Sem se pravkar zbudila, oz. me je zbudila tašča, ker je prišla pogledat najino novo poličko (sva dobila tudi novo okno v spalnico, pa seveda polico - zmontiral tast), pa nobeden očitno ne razume, da sem prišla pozno domov z izleta, pa utrujena. Da ne govorim o tem, da je tast ob odhodu iz bajte videl, da spim na kavču, pa jo je vseeno poslal dol. :grrr: Tako me pa razjezi! K sreči so taki trenutki redki!




andrejalj -> Avgustovke- bom jaz začela :)) (26.5.2005 19:22:52)

joj joj teli naši okoli nas.....sami problemi :)))) me pa taki :angel: :angel:
Jaz moram svojemu:love: tut vse povedat kaj naj,... najbolj me pa pojezi k zjutraj stoji pred odprto omaro in mene sprašuje 'kaj bom pa jaz danes oblekel?' Moj najnovejši odgovor: Od Vere (ena čudna soseda) kiklo! Pa se nasmejeva ampak skontal pa še ni....in tako bo en velik otrok dubu družbo, pol se bom pa čudila zakaj bom jaz tagrda v družini!!!!:(:(

Nič :nosecka:..grem na zrak malo, je glih prou frišno zunaj...mogoče še malo knjigo preberem.....
Mirno noč vsem skupaj.




hugolina -> Avgustovke- bom jaz začela :)) (26.5.2005 20:38:43)

No :nosecka:, da vas še jaz pozdravim, čeprav sem danes kar pozna in tudi :zaspan:! Sonce in narava naredita svoje, ampak kljub utrujenosti, se počutim fino, ker meni tako vreme res 100% odgovarja :bravo::bravo: Končno bom prišla na svoj račun in si fino pregrela kosti ;).
Jah, kaj naj pa jaz povem o svojem :love: ? Popoln ni,drugač nebi bla skupaj 8), se pa trenutno nič konkretnega ne spomnim, kar bi me pri njem zjezilo. Pa da ne bo pomote - me tudi :grrr:. No mogoče to, da se ne zna zjasnit kaj bi jedel za kosilo :grrr::grrr: Men se pa tudi ne da stalno mislit, kaj bomo pa danes jedli, .... On bi samo neki dobrega. Ja haloooo, z idejo na dan prosim. Kuhat mi ni problem, samo mi idej zmanjkuje, ker mam občutek, da je stalno eno in isto. Ja, mam občutek da človek postane tak, ko je neki časa doma :zmeden:. No pa standardno: nogavice po celi bajti, pa se čudi da majica ni oprana, .... Ja sorry, perem kar je v košu, okol pa jest cunj ne bom iskala. No pa bodi dovolj o tem. Taki so naši :love:, ampak jih neizmerno ljubimo :)-:)-:)-

Miševi, tudi moj izlet po Bledu je bil zadnjič v iskanju WC-ja. V enem krogu sem morala it 2x. Pa še enkrat sem se prav fino osmešla, k sem mislila da je spodaj pod casinojem še kar WC (ko smo ga mi žurali je bil), ima pa osebje tam garderobe al neki tacga :zmeden2::zmeden2:

Moram pa reč, da z otekanjem nog pa zaenkrat (opa zaenkrat) nimam težav. Otečejo mi (ampak minimalno) samo prsti na rokah in to ko mal dalj časa hodim. Že trkam po mizi, .....
Tko med pisanjem sem zmazala mesni burek (mami prinesla :bravo::bravo:), zdej grem pa pod tuš pa počasi v mižule, ker sem resnično :zaspan:
Lepo preživite preostanek dneva in se tipkamo :rozica:




Stran: [1]