MATEJKA_ -> RE: Lupinica PEG PEREGO (6.7.2009 10:37:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone Punce,zdaj pa samo malo!!!!!!!!!Imela sem in ga bom spet imela PP in isofix, tukaj ni govora.Ampak če sem prav prebrala,ga samo priklopite?Jaz vem,da sem ga dala v podstavek,nato pa še z pasom prevezala.Kaj to dejansko ni potrebno ali kaj?Dajte mi prosim razložit,da se ne bom še enkrat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley7.gif[/image] na ta avtosedež.Ker drugače mi je super,le veliko zafrkancije in živcev mi je že šlo. Lp obstajata 2 nastavka - isofix in navaden. odvisno je pa tudi od letnika sedeža. pred 2008 je pri PP bil obvezen navadni, od 2008 pa imajo tri-fix sistem, kjer ga ne rabiš. isofix je verjetno praktičen, meni se je zdel predrag. tako sem lupinico uporabljala brez kakršnegakoli nastavka. samo s vpasi in je vse super ****cioniralo, čisto enostavno. poglej na peregotovi strani ali pri mami.si, tam najdeš navodila kak se pripne. aja vsem, ki želite še kaj od PP kupiti - na mami.si imajo vsakega 10. v mesecu 10% popusta. meni se je ful splačalo, ker sem takrat kupla vse v kompletu.
|
|
|
|