DannyS -> RE: mamice iz Obale 2009 (6.5.2010 21:57:48)
|
Ojla mamice... evo tudi mene... krokar, tudi mi nestrpno pričakujemo kako odločbo, smo namreč vpisani v 4 vrtce in še od nobenega nismo dobili odgovora... aja pa zadnjič sem šla pogledat na en dopis, ker so mi iz enega vrtca odgovorili, da so prejeli mojo prošnjo, da lahko odgovor če smo sprejeti ali ne, pričakujemo nekje do 31. maja... no upam, da jim ne bo rablo tolko, jaz sem namreč mislila, da bom izvedela najkasneje do polovice meseca maja. Glede dopusta še nimam pojma kam bomo šli, verjetno bo kak teden Hrvaške in kak teden hribov pri nas,... čeprav mi lih ne diši preveč (Hrvaška namreč). Upam, da si bo lahko moj vzel čim več fraj v juniju, da bomo na polno izkoristli še moj zadnji fraj mesec. Toplic pa osebno ne prenašam, ne vem lahko sem čudna, ma jaz sem vedno tam vidla starejše, noniče... sploh pa poleti, ko se lahko namakam v morju, so mi toplice čisto zgrešene. Ampak to je moje mnenje, da ne bo kak ogenj v strehi. :) Aja, sem vas hotla samo spomnit, da še malo in se bomo mogle preselit na temo OTROK...:))))
|
|
|
|