DannyS -> RE: mamice iz Obale 2009 (27.9.2009 22:05:55)
|
Hoj... da vas vsaj malček pozdravim, sem zdaj prebrala vse za nazaj... v glavnem tudi mi smo se danes sladkali na Sladki Istri, še prej pa smo si privoščili eno fino kosilce s tartufi... še lepo barvico sem dobila v obraz... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Glede porodnišnice, po mojem je čisto odvisno na koga naletiš, tako v Postojni kot v Izoli. Jaz sem rodila v Izoli in nimam nobene negativne izkušnje. Še prvo noč po porodu so mi Florijana odpeljali enkrat sredi noči, da sem si lahko malo spočila, in sicer na lastno pobudo, ker so pač vidli da sem bla ful izmučena. BIA79, to pa mi je čudno, da niso ugotovili, da se niste dojile prav, ker mene je enkrat sestra prav gledala in vsakič me je vprašala če gre, enkrat mi je celo pomagala ga prav pristavit... No ampak itak se vsaka odloči sama zase, pri meni je prevagala odločitev za Izolo zato, ker sem vedla, da se bom boljše počutla, ker sem bližje domu, pa tudi pred mano je rodilo nekaj kolegic v Izoli, ki so mi povedale da sploh ni tako slabo kot se govori in so imele pozitivne izkušnje. Drugače pa mene verjetno v roku kakega tedna ali dveh čaka zagovor diplome... komaj čakam, da se rešim... v bistvu bi ga lahko imela že jutri, samo je neka gužva v kopirnici kamor sem dala vezat, tako da opade... Aja pa še ta stolček bumbo al kaj je,... glede izkušenj nimam pojma, sem ga zadnjič na hitro nekje vidla po netu, ko sem gledala stolčke za hranjenje... v bistvu se mi ne zdi niti tako drag, če gledam da bomo mi odšteli za tisti lesen stolček verjetno več kot 150 eurov...
|
|
|
|