BIA79 -> RE: mamice iz Obale 2009 (26.10.2009 12:18:13)
|
Belen...mi smo tudi začeli z riževimi kosmiči...najprej navadnimi potem tistimi z okusom...sam zadnji pridejo v poštev, ko zmanjka sadja doma :) Drugače Klari paše kuhana hrana, surova ji ne leži preveč. Poskušam pa vsega po malem, zjutraj dam novo sadje/zelenjavo, popoldne pa kar smo že jedli in zmešam z rižem (tako lahko dam surovo sadje) Klara ni jedec, tako da ne nadomestimo še celotnega obroka, ampak vse počasi. Zato raje tudi kuham sama, ker se bojim da če začnemo s frutki, ne vem kako bo jedla mojo hrano hahaha In za ji pripravit obrok gre pa itak enih 15 min :)Kar se tiče zaprtja in to nimamo nobenih problemov, anzi vse gre še hitreje ven in kako smrdi [sm=jezicek.gif] Je pa res da so tisti riži z raznimi okusi, brez okusa :) Ne vem kje najdejo banano in breskev hehe Mi smo spet imeli noč da incubo...ta premik ure nam je popolnoma zbrkal urnik...se prav lovim, še posebej,kadar je treba dat Klari jest gosto hrano..ne sme bit ne preveč sita,ne preveč lačna...skratka tombola :):):)
|
|
|
|