BIA79 -> RE: mamice iz Obale 2009 (26.11.2009 18:37:59)
|
Belen, tiste brez glutena sem kupila v sparu v Kopru. Tiste brez jajc in z glutenom bodo počakali v omari še kakšen teden :) Belen večje bodo pupe, manj ti bodo spale...Ni kaj se boš mogla navadit..Klara podnevi ne spi več kot pol ure (to je 2x max 3x na dan) Kar se tiče razvoja Momacus ti je Belen napisala kar bi ti jaz...Ker je razvojna "zaprta" do januarja, bom pač ukrepala po svoje in bom šla na privat uro tam kjer hodim na telovadbo in bo. Klara ima "mehke" mišice (to mi je že Nataša na telovadbi povedala) in ima en kup napačnih gibov.... Gia.Po mojem če greš brez napotnice te bodo obravnavali kot samoplačnika,najbolje bo da pokličeš pediatra in se zmeniš za napotnico, če je potrebna. Sporoči kako bo...Jaz bom tudi poskusila z mesom, ma bom pozorna na kakšno reakcijo... Kar se tiče telovadba, pa sta dve skupini. Ena ob 9.30, druga 10.45. Je 2x na teden, torek in četrtek. Lahko pa hodiš 1x na teden tudi če želiš. V skupini nas je največ 8, tako da pokliči, če je kaj placa. Tu pa tam kdo izpade. Še mi štrajkamo...
|
|
|
|