BIA79 -> RE: mamice iz Obale 2009 (30.12.2009 8:51:13)
|
Ufff.si zgodna Belen :) Včeraj sem roman napisala, pa mi je računalnik cedu, ker se je spraznila baterija... Nena avtosedež že pridno uporabljamo. Klara lepo sedi notri in je lahko tudi oblečena, kar pride prav, ko je zunaj mraz. Na relaciji koper izola se avto sploh ne segreje... Saruška...ti nisi nič kriva, so oni, ki imajo občutljiv želodec ;) Včeraj smo bili v Ljubljani. Tatija so nujno klicali na kontrolo, potem ko so mu presadili roženico, so jo poslali na bateriološko analizo in ugotovili, da je "okužena" z glivicami in bakterijami, ma na srečo se mojemu ni naredilo nobeno vnetje. Je pa preventivno dobil dodatna zdravila... Časa za shopping ni bilo, bomo šli naslednji teden ko bodo popusti hahaha...Smo pa vidli dedka mraza.Ljubljana je lepo okrašena, baje enako kot zadnja leta, ampak mene zadnja leta ni bilo gor, tako da mi je bilo lepo. Pa Klara je "pela" z dedkom mrazem... Smo pa šli obiskat prijatelje, ki imajo fantka na pediatrični kliniki. Fantek ima 6 let in ima raka na jetrih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Zdaj je začel s prvim ciklusom kemioterapije. Veš da se to dogaja, ampak ko se zgodi nekomu, ki poznaš je toliko huje. In se vprašaš zakaj?!? So pravili, da je njihova soseda v bolnici, punčka, ki je bila v sredo še v šoli, popoldne je doma bruhala (mama njena je mislila da je viroza in je skoraj ni hotela peljat k zdravniku), no v četrtek je bila na pediatriji, diagnoza -levkemija. Groza...se vprašaš kaj jemo, kje živimo, da tako majhni otroci zbolijo...
|
|
|
|