Belen -> RE: mamice iz Obale 2009 (12.1.2010 22:55:17)
|
no widim da pridno klepetate, tudi če me ni [sm=smiley4.gif] eko mene,mal weč časa (upam)kr so moje punce mal prehlajene, aspirato šiba 100/h in wsake pol ure je neko zbujanje , jok..... grawe.... očitno menjawa zraka,...ne wem.... baje wsi ki grejo na dopust, otroci weč spijo staršem.... [sm=zmeden.gif] pri nas je obratno.... [sm=smiley13.gif] Naši smo dans podložili ležišče, upam,da bo pomagalo....baje lažje dihajo.... [sm=zmeden.gif] na hrbtu noče spat, na trebuhu ja....mah.... drugače se imamo super, sicr zdej fullllllll sneži ... škoda ki sm pozabla USB kabel, bi wam nalimala eno slikco [sm=jezicek.gif] uglawnem.... brawo momacus... TS je trst-ni nobena trgowina [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] gia, bia... ja smo pridpeli w sob. po 5-6urah.....ben smo se ene 4X ustawili.... werjeli ali ne, moje punce niso niti pisnile [sm=smiley32.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ne da se hwalim,ma to me je najbolj skrbelo.... res so zlate [sm=bravo.gif] bia... widim da si ti sedaj "na kwizu" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] glede vrtca še ne razmišljam....je še daleč september [sm=smiley5.gif][sm=wink.gif] amaya...hwala za kremo, ma učko se je že pozdrawilo saruška,kome wa??? nič grem mal brat za nazaj.... užiwajte pa se še jawim, ko komu "ukradem" net [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|