DannyS -> RE: mamice iz Obale 2009 (29.1.2010 7:56:22)
|
Jutro... Belen upam, da vročina pri Naši čimprej mine. Si ji probala nardit kopel? Nam je to pediatrinja svetovala v primeru, če bi imeli kdaj vročino. BIA79 jaz bi si tudi premislila na tvojem mestu, če bi mi tako rekla "da pač s tako majhnimi nimaš kaj delat"... jaz tudi berem knjigice Florijanu (čeprav nekaterim starokopitnim se bi zdelo to neumno, ker je kao še tako majhen, v stilu itak ne razume še nič), ker jih on ful obožuje in ful navdušeno posluša in tudi smeje se zraven. Si dobila sladki krompir? :) Eh ja tej vrtci, mene tudi ful skrbi da ne bomo dobili, ki pol res ne vem kaj bom, že tako ali tako bo julij in avgust malo problem, ampak bomo probali malo poštukat, pa še jaz bi dala prošnjo za delat samo 4 ure do septembra. Belen mislim da za tiste ki bi radi otroka vpisali v vrtec septembra, pride odgovor v maju, če se ne motim. gia15 meni je na plavanju ful lepo, sicer jaz itak ne plavam, ampak samo hodim ob obroču ali pa pri tistih vajah ko nimamo obroča držim Florijana, ker pač to itak ni plavanje za nas odrasle... Moj je bil včeraj z nami, ampak ni šel v vodo, lahko pa bi tudi šel, ampak bi bil v isti funkciji kot jaz. Namreč v bazenu s trakcem ločijo en del bazena, v katerem smo potem mi z dojenčki...
|
|
|
|