Kampiranje zadnji hip - da je fajn za otroke ? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Kampiranje

Sporočilo

lumpy -> Kampiranje zadnji hip - da je fajn za otroke ? (8.7.2009 7:03:51)

Čakali smo , pa čakali in se odločali, pa odločali, bi šli , ne bi šli in se zanašali na ugibanja da letos na Hrvaškem pa tako ne bo gneče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] zdaj pa imamo, ko je vse polno.

Iščemo kamp, ki je primeren za otroke, predvsem pa da je plaža super za otroke ( ali mivka, ali pesek, manjši kamenčki...).

Za Krk nam ni, na Rab nam ne diši zaradi trajekta, Istra itak odpade.
Pag - kamp Šimuni poln, kamp  Straško poln, Murter - kamp Slanica poln.

Še pozna kdo kašen fajn kamp za otroke, predvsem z fajn plažo za otroke ?

ksenjak -> RE: Kampiranje zadnji hip - da je fajn za otroke ? (8.7.2009 8:13:22)

Medulin. Primeren kamp za otroke.
Mislim pa, da tole z zasedenostjo ni čisto res. Skoraj sigurno se najde kakšno mesto v kampu za šotor. Mi še nikoli nismo vnaprej rezervirali pa smo vedno dobili prostor. Letos pa sploh ne bi smelo biti težav s tem.

lp

ksenjak -> RE: Kampiranje zadnji hip - da je fajn za otroke ? (8.7.2009 8:13:47)

Aja, sem šele zdaj videla, da Istra odpade.

mala zirafa -> RE: Kampiranje zadnji hip - da je fajn za otroke ? (8.7.2009 8:41:58)

Pobrskaj  tu:

http://www.avtokampi.si/novica.asp?ID=111

nu_tella -> RE: Kampiranje zadnji hip - da je fajn za otroke ? (8.7.2009 9:27:04)

Od kje ti pa informacija da je vse zasedeno? resno me zanima...da ne bom tudi sama izvisela...ker planiram Straško/app v Novalji na licu mesta?!?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

hvala ti in lp.

lumpy -> RE: Kampiranje zadnji hip - da je fajn za otroke ? (8.7.2009 9:37:00)

Malo sem vam premalo opisala, se verjetno nismo razumeli.

Mi vsako leto rezerviramo parcelizirano parcelo za šotor, mesto, kjer je določeno od kod do kod je tvoje, na parceli je voda in elektrika. ( to ponavadi storimo že spomladi, letos pa nismo)

In do  sedaj sem za te vrste parcele dobila odgovor iz Šimunija , Straška in Slanice da ni več prostora na le teh v željenem terminu.

Prostor v " divjini " je vedno še kakšen prost tudi če prispeš na blef, brez rezervacije, prostor kjer nimaš omejeno od kod do kod je tvoje, so šotori kar eden z drugim bolj kot ne , vode ni na tem delu, elektrika pa ponekod ja in ponekod ne.

Hvala za pomoč

NATAŠA35 -> RE: Kampiranje zadnji hip - da je fajn za otroke ? (8.7.2009 9:40:09)

super kamp, sploh pa za otroke avtokamp Zaton - okolica Zadra, če ti ni predaleč...imate potem tudi bazen in razne animacije...

ksenjak -> RE: Kampiranje zadnji hip - da je fajn za otroke ? (8.7.2009 9:41:49)

Ali ja razparcelirano ali ne, je predvsem odvisno od samega kampa. Nekateri imajo, drugi ne. Mislim, da boste vseeno našli kakšno nezasedeno parcelo. Z elektriko mi še nikoli nismo imeli problema, da je ne bi bilo na parceli ali vsaj sosednji, z vodo pa je res malo večji problem. Nam namreč ni pomembno, da je na sami parceli.

lp

nu_tella -> RE: Kampiranje zadnji hip - da je fajn za otroke ? (8.7.2009 10:20:43)

Aha. Hvala za pojasnilo. Upam, da vam rata najti nekaj ugodnega za vas. Svetovati ti pa na žalost ne morem, ker vedno grem na te "neparcalirane" brez vode in elektrike prostore.

Lepe počitnice.

pikecpokec -> RE: Kampiranje zadnji hip - da je fajn za otroke ? (8.7.2009 22:06:34)

Kamp Matija na Murterju. V senci oljk, majhen družinski kamp, zelo čist in urejen. Plaža sicer ni za dol padit (pomoli, vmes plaže s kamenčki), ampak sam kamp odtehta plažo. V kampu je tudi lesena hišica z igrali za otroke, naš tamali je letos noro užival.

rudikr -> RE: Kampiranje zadnji hip - da je fajn za otroke ? (8.7.2009 23:25:30)

Bi vas zanimalo mogoče kampiranje v Balah, kamp Colone (**). MI hodimo tja zadnja leta z malimi otroki (3 in 2 leti). Od 12.7. do 24.7. bi lahko oddali šotor z vso opremo na zelo lepi lokaciji. Sporočite, če koga zanima.

lumpy -> RE: Kampiranje zadnji hip - da je fajn za otroke ? (9.7.2009 6:44:31)

Hvala vsem za pomoč, rudikr tudi tebi hvala, nam se žal termini ne ujemajo.

Izbrali in rezervirali smo:  MURTER

Stran: [1]