|
Anonimen -> RE: ljubljanske nosečke - 2.del (28.1.2010 15:26:12)
|
Punce ... no comment [sm=hudicek.gif] Bozicka, dobrodosla v norisnici!! [sm=jezicek.gif] Midva sva ozji druzini povedala po prvem pregledu (pri G) sirsi pa po NS. V sluzbi pa sem takoj, ko sem povedala dobila odpoved. [sm=hudicek1.gif] Tjasa je imela rok zacetek marca, ce se prav spomnim, ko je razlagala v Zvezdi. Torej je rodila nekje okoli 35 tedna. No, to je pri meni sredi marca. Do takrat bom pa upam, da ze kaj zrihtala za dete [sm=zmeden.gif] Krtkova, zdaj sem prisla domoz iz TR3. Si dobila placo? [sm=smiley1.gif] Neka noc, hvala za stevilko. Bom poklicala drug tedenpa vprasala kam bom pasala pa kaj mi pripada. Glede nakupov sem jaz za 9.2. Ampak po 12, ker imam dopoldan ginekologa. Pa saj ne bomo veliko nakupovale, a ne? Ker meni se ne da [sm=jezicek.gif] Ce ima kera kaksno vprasanje glede bikov, osemenjevanja ali kmetovanja na splosno naj kar vprasa. Jaz sem na kmetih zrasla, potem sem pa se 2 leti na ministrstvu za kmetijstvo delala. Mislim, da sem kvalificirana [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|