|
Anonimen -> RE: Z-majčki 2009 - 2. del (6.8.2009 14:16:42)
|
se vam samo hitro oglasim,.. sem prejle prebrala članek na RR Pod pasom in me je zbegalo tole: FANTOVSKE ZADEVE Brišite in umivajte stran od penisa, vendar kožico pustite pri miru. Še nekaj let se namreč ne bo umaknila – dokler ne bo star tri do pet let – in spolni organi nekaterih dečkov se ne bodo premaknili, dokler ne bodo dosegli najstniških let. Zato zaenkrat le brišite naokoli in se osredotočite na čiščenje gub in špranj. torej, mamice fantkov, kako vi čistite? za kožico ja ali ne?jaz pri Oskarju čiščenju za kožico nisem posebej posvečala pozornosti (mu je izredno neprijetno, da bi mu potisnila kožico navzgor, in ker nisem bila fantek, ne vem, kako točno to je... zdaj se je naučil, da si sam kožico potisne navzgor kolikor mu pač gre) in HB s tem do sedaj ni bilo nobenih težav (sem na vsakem pregledu spraševala pediatrinjo, če je z lulčkom vse v redu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).pri Urbanu pa tudi nič ne vlečem,... le lulček mu dobro obrišem, če je slučajno pokakan,... drugače pa se v kopeli kar dobro umije. zdaj pa hitim naprej rihtat svoja fantiča!vas preberem zvečer.
|
|
|
|