|
meduzica -> RE: Z-majčki 2009 - 2. del (10.8.2009 14:21:27)
|
živjo punce ! mi smo pa dans bili pri privat nevrofiziatrinji. smo imeli, namesto da nam samo hendling pokaže (je rekla da delava prav, par malenkosti je edin popravla), kar terapijo za malega. Je ugotovila da trebušnih mišic praktično nič ne uporablja in nama pokazala kaj naj čez dan počnemo, da bo začutil trebušček. Rokice je potrdila, ima precej zategnjene in ugotovila je da sovraži bočni položaj (predvsem na levem boku ne mara bit). Ker je položaj na boku pomemben, da se bo lahko začel obračat, ga moramo čimbolj privajat nanj. Vaje ki jih je počela jaz ne bom mogla ponavljat zares, ker so terapija in so pretežke za učit (ker so gibi zelo koordinirani, jaz bi morala gibe cele ure vadit predno bi zares usvojila), mi je pa dala par zelo uporabnih napotkov v zvezi s tem na kaj biti pozoren ko ga pestuješ, ko kravice pase, ko se igraš z njim na tleh ... kako se igrat, kako ga stimulirat ... smo splanirali še 2 obiska pri njej predno nastopi datum, ki smo ga dobili v RA. Res upam da bo to našemu malčku pomagalo sprostit njegov ramenski obroč.
|
|
|
|