|
elyy -> RE: Z-majčki 2009 - 2. del (29.7.2009 14:24:40)
|
čao punce! Evo se vam malo oglasim........res zadnje čase me skor nič ni gor na forumu!! Na začetku sem imela težavice,ker je biu naš malček zelo navajen na roke...tako,da sem po cele dneve res komaj kaj naredila...in sem ga skos nosila po rokah,,, no zdej pa ko imam čas je pa lepo vreme in veliko časa preživiva na terasi,preden moj možek pride,da mi skuhava kosilo in pospraviva!! Tako,da vas včasih samo na hitro preberem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]!! Drugače s Tianom nimava problemov parkrat je imeu krče,nič strašnega ni bilo..... Še kr mu dodajam novalac...in se lepo redi!! zdej me pa zanima če je mogoče,da ga že zobki mučijo,ker skos tlači rokice v usta in si skos praska dlesni z ustnico???? zadnič mi je ena znanka pravila,da je svoji 3 mesečni punčki ukinila dodatek(aptamil) in začela dodajati pou alpskega mleka in pou vode prekuhane[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]....zdej pa nevem se punca heca....ali je to normalno,ker kot vem nej bi do 5 mesca dodajala skos dodatek??? No vam še malo opišem zgodbo z moraja: 20.7 smo odšli na morje na slovensko obalo(okolica Portoroža) in seveda je biu malček zelo priden med potjo v avtu,ko smo prispeli je zelo dobro prenesel drugo klimo in ozračje! Zvečer okol 5h smo odlišli na plažo z vozičkom je skos spančkau....no,ko smo si našli mesto res zelo malo sence(je malček začel kričati......je pojedel...potem popil čaj..ampak mu nič ni pomagalo)........ seveda je biu moj možek zelo živčen,ker so vsi v naju buljili,kot da bogve kaj delava z otrokom!!! odpravili smo se do apartmaja vsa užaljena in živčna......upala sdem,da bo jutri kaj bolje(ker sem imela nemen oditi na plažo samo zjutraj in zvečer......drugi dan smo odšli v Fieso in smo si našli zelo dobro senco zraven jezera...tako,da je bilo prav sveže in je malček ceu dan užival) no potem smo bili še 4 dni zapored v Bernardinu v senci brez kakršnih koli problemov po ceu dan na plaži!!! res sva malčka zelo mirkala od sonca....skos skrivala in skos mazala z neko švicarko kremo,ki sva jo nabavila v lekarni.....tako sem dopust preživela zelo lepo,ko sva hotela plavati sva se z možem vedno menjala!!! zelo veliko majhnih dojenčkov sem videla v Bernardinu je bila katera izmed vas?? No zdej pa grem kosilo kuhat....se beremo***
|
|
|
|