|
katka37 -> RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del (10.12.2009 19:56:38)
|
ojla sem vas zdaj brala za nazaj, pa sem kar hitro prišla skozi, res malo čvekate, se vidi da je zima pa smo malo bolj lene [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za vse nove zobke tatly, super, še ena punca za našega tina, če je že stellla zasedena pri nas smo bili zadnje tri tedne ves čas nekaj bolani, najprej Sašo, potem je šel za tri dni v šolo, pa spet vročina, tin vneta ušesa, denis in jaz grlo, na koncu sem pristala jaz na antibiotikih in 14 dni bolniške vsega skupaj, na srečo gre na boljše vmes sem še za mojega abrahamovca delala darilo (scrapbook), sem komaj in komaj uspela danes do petih, presenečenje uspelo, so bile kar solze v očeh ada, kolikor sem brala si pa ves čas na trnih, se ti dogaja na polno, kaj [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], se kmalu vidimo upam,zdaj smo zdravi, pa boma šle v en kot da mi boš lahko malo pojamrala morrak, le pridi večkrat v prlekijo, bi jaz tudi kakšno kavico spila, pa s katero drugo tudi trezika, poišči na netu easel card (za voščilnice...), meni je zelo všeč izdelava
|
|
|
|