katka37 -> RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del (19.3.2010 7:33:55)
|
hojla, punce evo, za dobro jutro kavica pa še rožica[sm=kava.gif][sm=rozica.gif], da ne bomo spet škrtarile, ne monchy [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Tjaša, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za nova zobke Danaja, [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif], naj zobki čimprej pokukajo ven Trezika, ti kar verjamem, da si se prestrašila, uboga Maruša [sm=smiley31.gif] Morrak, pa ste preživeli snežno neurje [sm=bravo.gif], zdaj pa pridno na sončka vsak dan ada, samo da vam gre na boljše [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif], pa malo boš v službi pokofetkala pa bo, plača pa bo boljša drugi mesec,ko bo več delovnih dni; naša terasa bo tudi kmalu gotova, samo sonček naj še bo, pa bo super za kavico [sm=smiley36.gif] tin pa preboleva vodene koze, je že boljše končno in ga ne srbi več, so že kraste, jutri pa boma morala izpustiti ribiča pepete [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] donna, jaz tudi nisem nobene poznala, še ko nismo živeli v ormožu sem jih spremljala pa sem si mislila, da se ne bom vrinila, ker se vse tako poznajo, potem pa sem se kar prištulila, pa me niso ven vrgle [sm=jezicek.gif] kar se pa tiče več otrok pa gre tudi nam, tu in tam sicer dobim ****is, je pa še kar znosno, pa kot je rekla ada, se ne sekiramo več za ene nepomembne stvari (beri-umazana okna...), edini problem je, da mene za razliko od ade že mučijo leta , no ja, ada ima pa sive lase namesto mene [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ti samo pridno diplomiraj, služba tudi bo potem, pa še kakšen [sm=duda.gif] monchy, kako kaj petra in tia
|
|
|
|