barva - blond (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda



Sporočilo


livia -> barva - blond (15.7.2009 15:18:57)

Do zdaj sem se vedno barvala na blond v salonih. Ker je to kar drag šport, sem zdaj pomislila na barvanje doma.
Iščem kako kvalitetno barvo brez amoniaka, ki ima kako lepo toplo blond barvo, ki ne povleče na oranžno. Kaj svetujete????




jakaracman -> RE: barva - blond (15.7.2009 18:01:15)

Najbrž če želiš imeti lepo barvo las in kvaliteto svetujem še naprej barvanje v salonu.




diva 4 -> RE: barva - blond (15.7.2009 19:09:46)

Vsekakor ti svetujem , da še naprej to opravljavš v salonu.Res , da sem frizerka , vendar blond barvanje ni kar tak in je velik procent možnosti , da se ti ponesreči.Ker to kar ti nekdo svetuje , da je fajn barva in ne prime na rumeno, lahko na tvoj las reagira čisto drugače in si potem z rumenimi lasmi ali pa po možnosti lisasta, da ne naštevam dalje.




Ula3 -> RE: barva - blond (16.7.2009 9:50:19)

Imela sem enake težave kot ti, zato sem se začela barvat sama. Uporabljam keune barvo, pepelnato blond, ki ubije ves rumen pigment in jaz imam še lešo barvo kot prej. Mogoče poskusiš na kakšnem skritem pramenu in se odločiš!




BarbaraE -> RE: barva - blond (16.7.2009 11:15:09)

Jaz se že od nekdaj barvam sama, k frizerju sem šla le po pramene in ko sem šla s temne nazaj na blond. Trenutno mi najbolj odgovarjajo od granier in dejansko pri teh barvah nisem postala rumena ali oranžna kot pri nekaterih. Je pa res, da je odvisno od las, katera barva ti fajn prime. Mogoče boš morala malce preskusiti, ker ni nujno da bo tebi ta barva, ki meni super prime, enako dobro prijela.




kajalin* -> RE: barva - blond (16.7.2009 11:56:31)

Sama se barvam,je pa res da nimam rdečega pigmente zato nikol nimam problemov z rumenim ali oranžnim odtenkom.Rdečega pigmenta ima moja mama polno,uporablja od "kene" šampon za zbijanje rumene barve in ima lepo sivkasto blont odtenek.Poskusi,prej pa kupi ta šampon,dobiš ga v tuševi drogeriji.Srečno!




anchy_ -> RE: barva - blond (16.7.2009 12:51:32)

evo še moje izkušnje: do pred enim mesecem sem bila tudi jaz blond. najprej sem se barvala sama doma, ampak je bila blond barva premalo bela zame, zato sem šla v salon. Barva je bila sicer super, moji lasje pa ne več. Rezultat: nazaj na rjavo in striženje čist na kratko. Lahko pa povem kateri odtenki ne povzročajo rumene oziroma rjave barve-preverjeno doma in tudi frizerka mi je potrdila: pepelnata barva doma, v salonu pa perla-in dejansko perla barva bolj ubije kot pepelnata. Sem pa probala vse možne barve, na koncu so  mi bile najboljše od Schwarzkopfa-ne vem točno katere, je pa škatla belo modra, odtenek pepelnato blond.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.8.2009 15:07:53)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]