Rubin. -> RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO (28.9.2009 23:07:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Rubin, tvoja micena Gaja je pa taka borka, da ji ni para[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Res jo občudujem, malo junakinjo in ji pošiljam koš dobrih misli in želja. Tu se pa popolnoma strinjam s teboj. Jaz jo tudi občudujem. Tako malo dete pa tako močna volja do življenja. Danes je bil pri nas tudi sonček, pa ne samo na nebu. Gaja je bila toliko stabilna, da sva se lahko cartali. Tako se mi je smejala, da je bila soba polna smeha, tudi z moje strani, v srcu mi je vse igralo. Pa previla sem jo lahko prvič, končno kaj koristi od mene. Danes je bil res dober dan. IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Rubin tole stran vedno odprem v starhu, z nekako tresočimi rokami...a vedno polna upanja an dobre novie. In danes so novice super. Gaja, drži se. Želim vama, da se čimprej spet pocrkljata. Kaj bi dala, da bi lahko tukaj pisala samo dobre novice, ni da ni. Res srčno upam, da bo več korakov naprej kot nazaj. Gaja lepo napreduje ima že 1630g, danes je bila na 55% kisiku, antibiotk bo dobivala še 14 dni, da uniči bakterije kolikor se bo dalo. Sedaj pa resnično močno upam, da jih več ne bo dobila in da se bodo te preizkušnje končale. Moramo še pljučka porihtat, te okžbe pa vse skupaj močno zavirajo. Hvala, 10000x hvala za pestke.
|
|
|
|