dadaegon -> RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO (14.10.2009 23:08:54)
|
Pozrdavljene mamice! jaz se vam morem prvo opravičit, ker se tako dolgo nisem oglasila. Nekaj me je zdravje začelo mučit in nisem imela volje za nič. Je že moj mož rekel da sem neodgovorna za tiste ki mislijo in upajo za nas. Najprej se vam vsem iskreno zahvaljujem za lepe želje in misli - RES HVALA VAM.....moram povedet da mi ni žal da sem se prijavila na to stran....ko berem vse te misli, izkušnje mi je topleje pri srcu.Vsem mamicam pa pošilajm veliko upanja in sreče - vse kar potrebujete......skupaj bomo prebrodile te naše težave, jaz to verjamem. Zdaj pa še o stanju mojega zklada Gašperja. Vedno so kakšne težave, če se nekaj izboljša se drugo poslabša. Moram povedet da je tudi naš dr. povedal da je Gašper pravi borec v pravem pomenu besede, glede na vse te težave, ki nas doletijo. Nekako se prebijamo skozi vse to in ni lahko, važno je da premagamo. Moja hčerka Larisa nam pri vsem tem zelo veliko pomaga in brez nje bi bilo huje. Sesra angle(vse so angeli ampak ena je....ne znam opista angel od angelov!) nama je rekla da naj Larisa nariše eno risbico in da eno igračko da bomo dali Gašperju na inkubator. Sestra pa ji je v zameno dala planičko. Kar soze mi polzijo po licu, ko vam pišem to, ker je to tako izjemen občutek, ki se ga ne da opista, da ti ena oseba lahko vlije in da toliko topline, upanja.....No v glavnem je moja štiriletna hčerka Larisa sama narisla za Gašperja hišico, roži, pikapolonico, metuljčka, njo in voziček, nad vsem tem pa še mavrico in sonček z majhnim oblačkom......to bi morali videt ( ko se bom naučila dat slike gor boste lahko videli to risbo, ki je izjemna)!! Nakar izvem veselo novico, da je moj Gašper včerja 13.10.2009 prebavil mleko, zelo smo bili veseli pa čeprav je bilo to samo 1 ml. Jaz vem da mamice, ki ste to doživljale me popolnoma razumete. Z vsemi težavami, ki nas doletevajo, je to za nas izjemen napredek, čeprav je lahko v naslednjem trenutku še slabše stanje. Moram priznat, da ko nam zazvoni telefon nama z možem v trenutku poskoči srce. Groza, ni prijetno. Sedaj se mi dogaja, da imam problem z mlekom, vedno majn, ga imam. Ampak jaz se ne bom kar tako predala, če se Gašper tako bori se moram tudi jaz. Kupila sem si čaj za dojenje. Zato bi prosila za kakšen nasvet. Še enkrat hvala vsem....upanje umre zadnje!!!
|
|
|
|