Rubin. -> RE: Nedonošenčki 2009 (28.10.2009 20:10:30)
|
Danes je pa en tako lep dan, se mi zdi da je že ves oktober tak, zunaj sonček in v naših srcih sonček. Danes sem imela eno posebno priložnost oz. bi lahko rekla, da sem bila pravi čas pri njej. Kot veste ima Gaja CPAP, to je ena taka mini tini maskica na nosu, ker pa se ji kar fajn zareže v kožo, ji občasno zamenjajo z brčicami, to vrjetno poznate, so majhne cevčice napeljane v nos. Zakaj vam to razlagam, ker sem bila danes tam, ko so izvajali to menjavo in sem prvič videla Gajo čisto brez vsega. In sreča sem imela pri sebi fotoaparat. Jaz se sicer držim načela, da fotografij otrok ne objavljam na spletu, ampak bom tokrat naredila izjemo - samo za vas moje rr-jevke. Ker si želim, da tudi ve spoznate mojo hrabro princesko, za katero tako močno navijate in držite pesti. Tako, da bo fotografija nekaj dni v albumu, potem pa jo bom odstranila. Imam pa dobro novičko. Mož je bil prisoten ob večernem hranjenju in Gaja je danes prvič pojedla svojih 5 ml po steklenički [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Je trajalo 15 minut, ampak je pokazala veliko volje. Se še uči in hitro se utrudi, ampak začetek je. To je moja deklica, vedno pripravljena na nove izive in zmage.
|
|
|
|