barni -> RE: Nedonošenčki 2009 (31.5.2010 8:24:09)
|
Dadaegon, močna si. Da si slikala svojega otroka v bolnici, da si ga slikala, ko je umrl, da si šla za pogrebom in da si potem še objavila slike... Jaz sem mojo deklico pestovala, tako kot ti svojega dečka, mrtvo, pa še vedno toplo telesce. Meni so jo na srečo pripravili tako lepo, umito, brez cevk in igel. Zgledalo je, kot bi spala. Žal mi je, da mi niso pustili biti dalj časa z njo. Sestra mi je takrat rekla: "Ona je našla svoj mir. Zdaj ste na vrsti vi." Še vedno ga iščem. Pa je minilo že nekaj let. Nisem prebolela in nikoli ne bom. Pregloboka in pretežka izkušnja. Slik še nisem pogledala. Pa je preteklo že toliko časa... dobra si, da si zmogla vse to. Jaz ne zmorem vsak dan pogledati njene fotografije in vsak dan podoživljati vseh muk in gorja. Pretežko je. PReveč je prestala in jaz z njo. Upam, da ti bo šlo še naprej tako dobro. Pomaga, če ti dan zapolni otrok, ki ga imaš tukaj in zdaj. Vsaj meni. Čeprav to ni rešitev, čeprav je to čisto druga zgodba. In čeprav marsikdo tega ne razume... Vse dobro ti želim!
|
|
|
|