Ana009 -> RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del (28.1.2010 0:22:11)
|
hej hej.. vidim, da sem kar nekaj zamudila [sm=smiley20.gif] pri nas letos ne bomo ta zaresne maskare, ker bomo na pocitnicah na morju.. bomo se namazali, oblekli pa verjetno ne, ker gremo z letalom in ne bo prostora za obleke. Druagace smo pa mislili, da bo Livija Pika nogavicka ali pirat, Peter pa dinozaver oz. Pujsek Jure. L. zacne s 1. marcem hodit v vrtec, sicer samo za 4 ure.. pa vso hrano mora prinesti s sabo (no, zajtrk), kosilo bo pa doma jedla. Se ze veseli in hodi gledat, kaj delajo v vrtcu.. Caka nas pa se uvajanje, ko pridemo z morja. Imajo v tem vrtcu ze dva otrocka, ki sta iz Bosne (no, njuni starsi so) in ze nekaj stvari vzgojiteljice razumejo.. bodo pa z L. definitvno govorile nemsko.. me prav zanima, kako bo.. ce bo Ok, gre potem cim bo prosto mesto se Peter v vrtec, ker je prejsnjic skoraj noter ostal [sm=jezicek.gif] Ja, nasi marcki bodo stari 3 leta. prav lustno.. ravno ugotavljam, kako fajn je z L. kaj res delat. ful rada tudi pomaga pri kuhi in peki ipd. Draja - [sm=bravo.gif] za Zivo, da se je znebila alergije! [sm=bravo.gif] Pa dinozaver bo - super! Kje ste pa kupili kostum, ce ni skrivnost...bom narocil, da moji prinesejo, ko pridejo. [sm=smiley36.gif] Pa drzim pesti, da Filipa in za vas, da cim prej minejo te smotane alergije!!! lepo se imejte in uzivajte. Avtosedezi - mi smo imeli do sedaj dva sedeza 9-18kg, ampak smo zamenjali L. na ta vecjega, ker ji je bil premajhen. Ce bi pa kupovali za drug avto, bi se pa gotovo odlocili za KiddyProja 9-36kg kljub mizici.
|
|
|
|