Talika19 -> RE: Oktobrke 2009 2.del (22.9.2009 9:34:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1 Talika- naš je šestleten, pa pride skoraj vsako noč k nama v posteljo, ob vikendih tudi Michelle (9). Sem bila tudi v skrbeh, kako bo, ko bo še dojenček. Sem kupila tisto napihljivo "posteljo" in sedaj oba spita v spalnici. Jaz svojih otročkov ne morem poditi proč od sebe, če bi rada spala pri nama. Ko bosta dovolj zrela, bosta z veseljem spala vsak v svoji sobi... Me je pa mikalo, da bi naročila takšno veliko posteljo, vsaj tri metre široko. A otročki še prehitro odrastejo in kaj bi potem z njo??? Zato je bil ta nakup odlična rešitev. Vsi se dobro naspimo, otroka pa tudi nista nič prikrajšana... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jaz sem se drugače tudi nehala s tem obremenjat, da spi pri nama. Je res zelo crkljive sorte in ful potrebuje bližino. Edino zdej me skrbi, ker ne bom mogla imeti oba v postelji, dojenčka in še njega, ker Mark spi tako, da zavzame celo najino posteljo, midva pa spiva vsak na svojim 5cm.[sm=zmeden.gif] Zato bom najbrž vsaj dokler se bomo ponoči ful zbujali šla spat v dnevno. No bom videla, mogoče pa ne bo treba.
|
|
|
|