malaMravljica -> RE: Oktobrke 2009 2.del (26.8.2009 14:43:52)
|
Punce, kupila sem previjalno torbo. Bila sem v DM in jih videla, men je cist kul, notri dovolj prostora, pa tisto k drzi steklenicke, podlaga za previjat in se nekaj kremic ter 2 plenicki. NI prevelika in ne premala. Cena pa 23 eur. In se se mi zdi, da bo cist ok sla k vozku, ker sem vzela crno. Sedaj cakam vozicek, nekje v roku 2 tednov mora bit pri meni. Sicer sem pa danes imela pregled. Nobene slikce, ker se je takrat, ko smo hotli obrazek posnet lepo stran obrnmil nas dojencek. Joj, na uz je nekaja naredil in sva gledala celo kri v zilah, neverjetno no. Pa organe sva pogledala, vse ok. Premer glavice 9 cm, izracunana teza pa 2.660 g. Me je tudi pregledal, rekel je,da sem ze pripravljena na porod in da po njegovo bi lahko racunali se na 3 tedne pol pa akcija, da ne bi bilo nic prezgodaj. Ko me je pregledoval je rekel, da je z roko ze cutil glavico, da je full dol ze. Na CTG je bila kar vijuga pri dojencku, tok akcija je bila v trebuhu, da sem se bala, da bo une trake stran spravlo, cist zares, moji popadki so pa tudi zaznani, do 40 je prislo, ce katera ve kaj to pomeni, do kolko pridejo sploh? Tko, sobica do takrat zihr ne bo koncana, pa kaj, se nam sekirala se za to. Vceraj sem mojemu pokazala in ga vprasala ce se strinja z izborom oblacil za dojencka, ko pridemo iz porodnisnice. Je bil tok naudusen, rekel, da sem full lepo se spomlna, no saj men je tudi cist vsec. Danes imam spet tecaj popoldne, pred tecajem mi bo pa babica delala masazo stopal, to je tudi priprava na lazji porod. Modrcki za dojenje, jaz imam tudi enega iz Müllerja, kok je grd, me je kar minilo, da bi se kaksnega kupila.
|
|
|
|