Emilly -> RE: Oktobrke 2009 2.del (3.9.2009 21:42:00)
|
Jaz sem pa ta teden čist sama doma in moram rečt da mi prov paše[sm=smiley36.gif]. Sicer skoz neki letam od enga konca do druzga ampak je vseen fino[sm=bravo.gif] Danes sem tolk vesela ker sem dobila od sodelavke prvi paketek cunjic za[sm=duda.gif]!! Tolk je vsega da sploh nevem kako se naj lotim... od žabic, bodijev tetra, mako majčk, fliskov, nogavičk,slinčkov, ni da ni[sm=smiley1.gif]Imam pa vse od številke 52 naprej[sm=bravo.gif] Končno mam še jst nekaj od[sm=duda.gif], da se ne boste sam ve hvalile, kaj vse mate[sm=smiley36.gif]Jutri mi pa prinese še druga sodelavka, tako da po mojem bo čist vsega preveč pa bom še februarko prehitela[sm=smiley36.gif]. Ta vikend me torej končno čaka pranje, sušenje, likanje... Sem pa zjutraj v HM kupila tud modrčke za dojenje, pa so mi res kar všeč. Velikost pa seveda nimam pojma kakšne naj vzamem, pol sem vzela dva za pol številke večje... za zdaj bo kul, če bosta pa kasneje premajhna, bomo pa dokupil, pa je. Karmen b - -čestitam tvojemu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Moj se jutri vrne s šole v naravi in potem je obljubil, da bo akcija!!! Me prov zanima...Sej počas bo mogla bit, ker mu bom zapretila, da bodo počas pr men začel tile nosečniški hormončki z vso silo delovat, potem bo pa joj[sm=jezicek.gif] Na slikci Žabarja smo prov super!! In mislim da je boob vse prov naštela[sm=bravo.gif] Kmalu grem tud jst ležečki, močno upam, da bo spanje OK, čeprav tale polna luna mi je mal sumljiva... nočko...
|
|
|
|