Vrtnica79 -> RE: Mariborčanke lV.del (30.7.2009 21:31:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Bom najprej vprašala kar tukaj. Ker sem mamica prvič še nimam neke prakse - zanima me koliko je normalno da spi oz. je buden (skupaj - torej preden ponovno nazaj zaspi) dojenček star en teden ? naš bi podnevi v eno spal ponoči med 11 in 3 uro pa tuli kot slon in ga nič ne potolaži. Pa še to našega ko spi nikakor ne morem predramiti, tudi če mu ponudim dojko sesa par minut v spanju potem preneha, včasih dobesedno hlasta za zizo, ko jo dobi parkrat potegne potem jo izpljune in je zelo nemiren, mleko ne požira tako da mu vse teče za vrat, krči rokice in nogice ter z glavo stresa in vrešči kot šoja. Prosim za kak pameten nasvet. [sm=zmeden.gif] Čisto različno dojenčki spijo. Moja je naprimer skozi spala, je samo jedla pa previla sem jo. Probaj ustvarit nek ritual pred nočnim spanjem. Kopanje recimo da se malo zmuči........ samo zdaj še je tako majhen, mogoče ima samo tako obdobje ki se bo samo postopoma spremenilo........ Glede dojenja pa tudi odvisno od otroka. Moja prva je visela na zizi tudi do eno uro, medtem ko je druga bila v petih minutah gotova. Glej, če se normalno redi ti ni treba nič skrbeti. Daj času čas. Boš že sčasoma videla, saj se bo vse uredilo[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|