detelja -> RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del (13.12.2009 8:29:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Punce,imam en velik problem.Namreč z Saš-evim kakanjem.Po tri dni je čisto zaprt,ko pa uspe kakat,pa pokaka-ampak dobesedno-kot kamen trdo-se čuti skozi pleničko-za malo večjo skokico trdo kroglico.Je že skoraj vse,gledam pa,da mu ne dam nič,kar bi ga lahko zaprlo.Pa nič ne pomaga,da bi kakal vsak dan.Sem probala sladkano vodo,donat,namočene suhe slive,pa ne pomaga nič.Danes je uspel kakat in si je celo rito ranil,mu je kr kri tekla.Ful se mi smili,pa ne vem,kak mu naj pomagam še.[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Hvala za odgovore! kaj pa activia-sliva si probala??? meni je rekla p da donat brez co2...ali pa imaš en tak komarček čaj-filter vrečke... Saj donat sem mu prevrela,da je co2 šel ven.Komarčka pa redno pijema.Bom vidla,kaj bo,sem pa z activio tudi že probala,pa tudi ni pomagalo. kaj pa če namažeš z oljem palčko za ušesa pucat pa mu razdražiš rito???...sam ne ta navaden komarček...en čaj je-filter, je iz večih rastlin pa kao vpliva na prebavo...vem da sem ga enkrat po pomoti skuhala mojemu pa ni mogel iz wcja, sicer je res, da nima problemov z prebavo...če pa drugo ne pomaga pa imaš v lekarni sirupe in če to ne bo pomagal mu daj svečko....ali pa probi 100% jabolčni sok, moja maja če pije jabolčni sok dobi drisko....
|
|
|
|