rea27 -> RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del (18.8.2009 11:06:22)
|
hojla.. kako kaj? PO dolgem času še od mene glas :) Trenutno spimo, smo imeli pravi mali cirkus preden smo zaspali...zanjde čase je to kar na dnevnem redu..preden zaspi je treba vsaj 10 mi n vrečat! In kako vreščat!! O joj..pa saj bo bolje..Vsi pravijo, kako to obdobje z malimi dojenčki hitro mine..Torej, se ne obremenjujem več. Je pa res, da sem kar malo žalostna..sem morala začeti dodajati..Ker je bila očitno napa mala princeska takoooo lačna, da se je že kar na 1 h ponoči zbujala..Sedaj ji zvečer dam flaško in je tak mir..spi po 4, 5 , 6 in včeraj tudi 7 h!!! Prej pa 1,5h!!! Tako da smo zelo veseli.Se pa tolažim s tem, da sem jo v polno dojila skoraj 4 mesece in tudi sedaj še ne mislim nehat..Ko bo pa mlekca zmanjkalo, kar verjetno bo, ker bo več in več zahtevala flaško..bomo pa pač nehali :( A tako pač je...tudi to je nakaj, a ne? Kar se tiče zobkov, krčkov in ostalih nadlog..jih nimamo, hvala Bogu! A sedaj ko sem tole napisala, se bo kot za vraga takoj pojavilo :) :) Kako je z vašimi ciklusi, a že imate M? Pri meni ni sledu o kakšnei M, a verjetno je tako že prav..Narava itak naredi svoje :) Aha, še eno vprašanje: ko dajete vaše krofke in jagodke spat..a jih uspavate na rokah in jih potem položite v posteljico ali jh še budne položite vanjo? Pri nas ta zadnja varijanta ne pali..Se razdere ko hudič in potem sem jovo na novo na začetku.. :( lp od naju :)
|
|
|
|