zanchy -> RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del (29.9.2009 8:46:57)
|
.. mi šE kar nismo zdravi[sm=smiley13.gif], zdej pa ne vem al naj še grem k P al ne... se mi zdi, da jim grem že na živce, mene pa je samo strah, da se ta kašelj nebi razvil v kak kronični bronhitis ali kaj podobnega...[sm=zmeden.gif] stolček mi že pridno uporabljamo Prima Pappa stolček, meni je zakon, ima naklon, tako da laho tudi zaspi,- to se mi je večkrat zgodilo pri Beniju- on je kar med hranjenjem zaspal[sm=smiley36.gif] in potem sem samo stolček spustila nazaj in je lahko brez problema spal...pa to je tud fajn, k ma koleščke, da ga lahko voziš po stanovanju, jaz ga kar za sabo vozim ko kaj delam[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=sloncek.gif] --- jooooj........ pri nas...jah... slončkamo že, ampak ni to to[sm=smiley13.gif], največji problem je v meni- se ne morem sprostit, pa ne vem kako to, da po tretjem ne gre, prej pa nikol ni blo problema.....ma zdej pa skoz z enim ušesom poslušam, če se bo ker od tamalih zbudil... pa sedežna je neudobna...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], pa vse mi je napot.... pa tudi vlaženja ni istega[sm=smiley36.gif][sm=zmeden.gif]....vglavnem prej sem bila kar ponosna na naju, ker sva skor vsak dan... zdaj se pa kar težko pripravim, da dvakrat na teden[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif], upam da se tud to kmal pošlihta, pa da dobim mal več volje tud za to[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] izpadanje las-- pri nas izgleda kot da mami dlako menja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif], sploh še ker imam dolge lase... to jih je vsepovsod- baje bo kmal bolš[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] cveta28-[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za dopust, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za super postrežbo in [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za malo Lauro, ki je bila tako pridna[sm=bravo.gif] brigita23- a mogoče veš, če se da tak aspirator za nosek tud kje drugje kupit, al sam v bušiju?? pa če mi lahko zaupaš kok je bil[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] kako lepa ideja za darilo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], mislim, da je bil dedi zelo zelo vesel akina [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za krst nenalena- me smo pa kr iste- jaz tud ne morem Sebastjana nikjer pustit, mi kar nekak nepaše, pa bi ga lahko, ampak nočem[sm=zmeden.gif], čeprav sta bila tavelkadva pri tej starosti že večkkrat pri babici( tašči) v varstvu, Sebastjana pa kaar ne morem pustit[sm=smiley36.gif] je pa res, da je tud tašča iz leta v leto bolj pametna- TEČNA[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif], tko, da ........verjetno, ga še dolgo ne bo pazila...[sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za Elo in mamico, ki se je spomnila na košarico[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] pa da te še jaz pohvalim[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] tvoje komentarje res z užitkom preberem, ker si res vzameš čas[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|