detelja -> RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del (16.10.2009 20:30:46)
|
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]a še to zgodbo moram z vami deliti...dva dni nazaj sva šli z majo lepo proti večeru na sprehod...tk za kako urco...in prideva na dvorišče in mi soseda reče "vidvi sta pa pogumni" pa jo vpr. zakaj pa?...ja, da si upata po tem vetru zunaj hodit...pol pa ji rečem, ja kaj pa naj naredim sem cel dan notr ali kaj...in pol še vpr. kaj pa bomo delali ko bo -20 ali pa še več...pol pa reče, ja saj je treba it ven z otroci ampak ne po vetru...sem rekla, ja kje pa pol naj hodim, da ne bo vetra...in mi reče, da je v takem vremenu najboljše se zapeljta pred kak trg. center pa se tam po trg. šetat z otrokom[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] jaz sem mislila, da me bo kap...pol pa sem ji rekla, da se mi pač ne zdi normalno da grem v TC, kjer je polno bolnih ljudi, polno bakterij, ....pol pa mi reče, ja pol pa hodita zunaj pa bo zbolela in bo imela vnete očke...jaz sem imela 200 pritiska...sem jo še vpr. če naj zdaj pač dokler bo hladno ostanem notr pa notr gnijem...pa mi je dalje tupila da so za to super TC[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] no ne vem, če sem jaz nora ali ta soseda...meni se zdi čist prav, da otroka lepo oblečeš in greš z njim ven, ne glede če je zunaj +20 ali -20...pač primerno ga oblečeš...otrok se mora tudi na mraz navadit...imam pa eno super sosedo ona pa nič ne komplicira...in pupa ji je še sam 1 zbolela, so pa skoz zuni, včasih se mi še zdi, da je mala premalo oblečena, ampak je mala tako navajena in če jo malo bolj oblečejo takoj jamra...no, pozoabila sem prej napisat, da ta pametna soseda ima 2 hčerki...ena je stara leto druga pa je že večja...ja, pa tud mi je ksoz pamet solila, da kao ne smem otroka jemat iz vozička, da ne smem to in ono,...da to ni dobro, da je maja tako navezana samo name, da bom imela ful probleme..da ona ta malo pušča povsod, in da nima nobenih problemov...in da jo včasih tudi zapre v stanovanje in gre mirno do trgovine in se mala sama igra itd...no pol pa je prišel čas ko je šla mala v jasli in so se začeli cirkusi....sem jo enkrat srečala na dvorišču in se mi je potožila kako ima probleme z ta malo v vrtcu...prej pa je bila tako pametna, da ona že ne bo imela problemov, da bom jaz z majo imela itd...imam fajn sosede ,a ne???[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|