Čebel@ -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del (22.8.2009 16:22:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 a lohk čist tko mim vrste vprašam kje si zaznala da se ne vmešavaj? dej plis mi povej ker jest nikjer nisem kaj takega zasledila in še nekaj ti povem da se me mamice februarčkov ful dobr štekamo in smo prav vesele tudi vsakega drugega ki se nam pridruži al pa nas kej pokomentira, tako da mi res ni jasno med katerimi vrsticami si to prebrala. tudi tistim ki se jim zdimo strašansko smotane in ne vem kaj ker imamo temo ptički in čebelice smo čist lepo povedale zakaj tako. in nikoli nismo nobenega kar takole odslovile. tako da ti kar še kej napiši. mene to prav nič ne moti, da ste mamice ptičkov in čebelic - se mi zdi prav lušno če sem pa čist iskrena, sta me zmotila posta od hedvige in majchy, ki sta bila za mano, pa sem se pol počutla kot vmeševalec- res, ker nobena ni komentirala mojega posta, je pa blo nekaj o teži in tko sem pomislila, da gre meni, naj se ne vmešavam res nisem mislila nič slabega vsem, ki odhajate na dopust, se fino imejte, ostale pa uživajte v porodniški, ker res hitro mine glede na to da je bil post naslovljen na tamiko,ga jaz nisem nič komentirala,prebrala sem pa ga........nisi se umešavala,sej pravim,vsakega nasveta smo vesele
|
|
|
|