tanci29 -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del (5.8.2009 22:37:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot cer. mi smo pa danes videli prvi zobek. majci za seznam: Anin prvi zob 5.8.2009 avtosedezi menda je lupinica najbolj varna, ker pri trku otroka ne rukne toliko naprej. uporabljas jo lahko dokler otroku glava ne gleda cez. za noge je vseeno, res pa je da s casom ko jih mora potem imeti ze cisto skrcene, ni vec prijeten polozaj zanj. nekateri pa tlacijo otroke ful zgodaj v avtosedez. mi smo martina dali pri 10 mesecih, pa sploh se ni imel 9kg, samo toliko je bil dolg, da ni slo vec drugace. ce imate avto, ki ima isofix sistem, je najbolje da vzatete tudi tak sedez. tudi mi imamo recaro, takega kombiniranega od 9-35 kg, pa smo ful nezadovoljni z njim, se nam je ze po 1 tednu odlomilo varovalo za glavo, ki je narejeno iz stiropora. potem sem sla teste gledat, pa tudi nima prav dobrih ocen. potem imamo se römer king ts plus, ki nam je bolj vsec, pa teste ima tudi dokaj dobre, nazadnje smo pa kupili se maxi cosi tobi, ta pa sploh zmaga, ker je se bolj visoki in otrok vidi ven. mislim pa da tobija sploh nimajo z isofixom. na spletni strani amzs.si imas povezavo na öamtc, kjer delajo vsako leto teste avtosedezev, pa si malo oglej. piškot, kero varovalo za glavo se ti je odlomilo...no mi mamo oba...enega od 9-18 in enega 9-36...za moje pojme je pa vseeno bolje kupiti 9-18...mislim da so bolj varni...res sem presenečena da si tako nezadovoljna z njim...
|
|
|
|