kepica -> RE: Septembrke 2009 - part. III (27.8.2009 12:08:00)
|
Evo mene z nenačrtovanega pregleda. Že včeraj ponoči pa potem čez dan in danes ponoči sem imela trd trebuh. In ker mi G ni dala nič napotnice za ctg, sem se danes kar sama odpravila v P, da me malo pogledajo. Ko sem jim povedala, da sem prvič imela zeleno plodovnico, so me takoj poslali na amnioskopijo, potem pa je sledil vaginalni pregled in ctg. Plodovnica je čista, odprta sem 2cm, ctg popadkov ni zaznal, sem jih pa dobila takoj po ctg-ju in se občasno pojavljajo. Naslednjo amnioskopijo imam v ponedeljek, ampak so rekli, da je samo vprašanje časa, tako da ni rečeno, da jo dočakam. Malo krvavim po pregledu, trebuh imam še vedno kot beton, mali na vsake toliko malo pomiga pa malo me panika daje, ker nisem pričakovala, da se bo vse to razvilo iz enega navadnega pregleda, zato se sedaj intenzivno psihično pripravljam, da bi znali danes že kam letet ali pa v naslednjih dneh. Ja, pa še nekaj za seznam. Po sili razmer smo spremenili kraj poroda (beri:pobrali so mi vse papirje, imajo polno svežih izvidov pa še čakajo me, tako, da ne bom komplicirala), zato bom rodila v Kranju in ne na Jesenicah. Toliko na hitro. Sedaj se grem pa spedenat...za vsak slučaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|