katka11 -> RE: Septembrke 2009 - part. III (3.9.2009 8:46:01)
|
CESTITKE KEPICA, pa tudi vsem ostalim prej, ki ze pestvate svoje zakladke. tud jaz dones nism spala skoraj nic, kaj pa vem zakaj, tamal skorcek je ze ob enih k nama prlezu, po pa nisem nc vec spala. ampak k sem doma ni panike. zdej grem pa okna pomit. jasmina... nevem kaj naj recem, brez besed... kaj pa je z rubin in njeno princesko? se je kaj javila? veselka tvoj porod me pa spominja na mojega prvega. upam, da mi bo slo tokrath hitreje. no tolazim se s tem, da bolj hudo kot je bilo prvic ne more bit. drugac mam pa obcutek, da se je dete ful mirilo, no zvecer ful razgraja, cez dan se moram pa tud jaz kr malo ulezat in umirit, pa roko na trebuh da se mi javi. no trenutno pa kolca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. tiste, ki ste cez rok... drzim pesti, da vas cimprej zvije pa greste rodit, k si kr predstavljamkok je zoprno tkole cakat. jest ze ves cas govorim, da upam, da bo kaksen dan prej... no pa lep dan vsem. trenutno ni dezja in morm izkoristit da pomijem okna. papa
|
|
|
|