vila MaLiNa -> RE: Septembrke 2009 - part. III (19.8.2009 8:50:31)
|
Eno popoldne me ni na RR, pa že kar 2 nova prebivalca Slovenije[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sarchi in Dulsineya, uživajta v pestovanju svojih zakladov[sm=bravo.gif]. Katera bo sedaj naslednja? A gremo stavit[sm=jezicek.gif]. Jz lahko še odstopim vrsto kateri, se mi ne da jet še rodit[sm=smiley36.gif]. Baby blue, res lušten kotiček[sm=bravo.gif]. Jz pa upam, da bova danes v spalnici postavila zibelko[sm=9nebesa.gif]. Al mislite, da je še prekmalu? Pupček lep buši.[sm=bravo.gif] Jz bi tudi takega[sm=smiley36.gif]. Moj me že kar malo ovira, sem se že 2x butnila vanj[sm=smiley29.gif]. Še dobro, da so tamali ornk pospravljeni. Danes imam pa tudi jaz CTG, pa mi ne diši preveč jet h ginekologu, ker kile kar naraščajo... jao...[sm=smiley29.gif] Pa še eno vprašanje glede zavarovanja - sedaj, ko pač na svet prihaja mlada dama, z dragim razmišljava o tem - ponudb je toliko, da se ti zmeša. Kako mate pa ve to urejeno? In koliko mesečno plačujete za zavarovanje in kaj za to dobite? Upam, da bo kaj ohladitev...
|
|
|
|