škorpijončica -> RE: Septembrke 2009 - part. III (20.8.2009 10:27:40)
|
Hehe, kaj se je zdaj zgodilo... slišim trkanje in jst še naga v pojstli pošljem fanta odprt vrata. Bila je njegova zeeelooo verna in stara teta, ki ji 9 mesecev nisva povedala, da sem noseča, ker bi blo to ful narobe, ker nisva poročena, jaz pa nisem verna in ona pravi, da je dragi zaradi mene nehal hodit v cerkev... Cela familija ji je prekrivala to novičko. Takoj je vprašala po meni pa ji je rekel, da še spim. Ko je šel na wc mi je šepetaje prišel povedat:"Ne pridt v kuhno, ker nočem, da jo bo kap v našem stanovanju". Jst se pa oblečem in pridem zravn na kavico s svojim ogromnim bušijem :) Še vedno je živa, glede na to, da se niti ni tako razburila se mi zdi, da ji je moral kdo v njeni vasi povedat kaj se dogaja, čeprav je bila situacija vseeno malo neprijetna. Me je celo prosila, da naj pripeljem otročka kaj na obisk k njej ko bo dovolj velik. No, to je zdaj mimo, enkrat je mogla zvedet, tako ali drugače... Zaradi vsega kar se je dogajalo na pregledu, sem pozabila povedat podatke za seznam; zredila sem se vse skupaj 10kg od začetka nosečnosti, naslednji pregled pa imam v sredo 26. avgusta. Danes je pa mlaj..nikoli še nisem bla tok navdušena nad luno, ki je še vidt ne morš, če gledaš v nebo :) Me pa zanima, če bo res kaj na tem, oz. če bomo zaradi tega dobili še kakšnega septembrčka. Kakšne stave?
|
|
|
|