Sonchek83 -> RE: Ljubljanske mamice (19.4.2010 10:56:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro [sm=smiley1.gif] od danes naprej pa sem uradno na dopustu, konc lepega [sm=smiley36.gif] No, potem pa še moraš sedaj na polno izkoristiti dopust[sm=smiley1.gif] Uf, ko vas sedaj berem, ko ste se srečevale kot nosečnice.... Res hitro beži čas, tko kot pravijo, šele ko imaš otroke vidiš kako čas leti. Živa, ti si tudi na lovu za službo? Mene sicer kao čaka prejšnja, ampak to je vse tako na majavih tleh, da se nič ne zanašam na to, še posebej v teh čudnih časih. Ti pa želim srečo pri iskanju. Ali pa dobre veze, ker to danes itak zgleda največ velja[sm=zmeden.gif] Super vreme se dela, naša je malo prej komaj zaspala, je že ob pol šestih vstala[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Potm pa eno uro telovadila in spet za eno uro nazaj zaspala, jaz pa itak čist zbujena potem[sm=smiley22.gif] Pa kar neki mi spet čara s hranjenjem. Končno se je malo poredila, sedaj pa lih pred pregledom k mave ga jutri pa spet neki štrajka. Ah ja, pazi na linijo, da ne bi šlo preveč v boke[sm=smiley36.gif] Nč babe žabe, naužijte se sončka in pozitivne energije, da bo dan lepši[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Aja, srečanje... Jaz ne bom nič več rekla, ker vedno obljubim pa se potem izjalovi vse skupaj. Zmenite se jaz pa se bom samo nenapovedano pojavila, ker drugače spet ne bo nič, če bom planirala.
|
|
|
|