ana** -> RE: Ljubljanske mamice (24.1.2011 19:40:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Uh ana** sem danes cel dan nate mislila in me je že pošteno skrbelo No HB da ste zdej doma... Zdej bo pa samo še bolje in nič več slabše In kaj je končna diagnoza? Srečanje meni je načeloma vseeno kdaj... jst sm bla prejšni tedn konc od skrbi, živci so mi že popuščali, HB je dragi bil tolko močn,da je še mene gor držal, drgač bi itak lahko na psihiatriji pristala. Točne diagnoze še zdj niso dali.. Oni so sam mrtvohladno rekli,da se še bo to itk ponovilo in,da se še srečamo. Ma ***** nemorjo meni tega tko na easy povedat, naj mi rajš povejo kaj je narobe, pa kko lahko to preprečimo.. Sm itak že rekla,da sm zdj zadnji tedn nad osebjem bila takooooo razočarana, da je groza. Ma nobenga odnosa, do mene.. jst cela znervirana, oni pa se mi smejijo DIREKT v obraz pa se pol sestre pogovarjajo med samo,da kompliciram, da sm paničarka in nevem kaj še vse. Kaplja čez rob pa je bla, ko se je Val histerično jokal, pomoje ene 20minut, pa nobene sestre ni blo v sobo.. In sm jst prišla, kr je dragi šel jest, pa mi je sestra rekla,da so oni tam zato da skrbijo za otroka, če pa jst ko pridem sam na obisk..Ma zmešalo se mi je!!
|
|
|
|