anci banci -> RE: Ljubljanske mamice (1.9.2009 10:21:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ejjj ljubljančanke....se bolj poredko javljam, sem bolj pri februarčkih, vam pa vseeno sledim. TAMETIL - če ga katera potrebuje imam 2 škatli, skoraj polni. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley25.gif[/image] ODTISI STOPAL IN ROK- a to naredite v glino, ki se potem posuši, al kako???? Zdaj sem vidla, da imajo neke gline pa mase za modeliranje v akciji v E. Lecleru pa se mi zdi, da bi bilo to pretežko za na steno? Ma sploh ne vem kako bi to izvedla? A ima katera izkušnje s tem, PROSIM!!!! ojla mlea midva sva sicer tako glino dobila za darilo-mislim pa da jo da na pošti kupit, je prov v taki okrogli škatlici tako da je potem lahko kot okras... in sva malčku otisnila dlani in stopalca za spomin... za ceno pa žal ne vem, ker kakor sem rekla je bilo darilo.. kako ste kaj?... midva s Svitom sva super... se mi zdi , da nam je uspelo (da se ne bom prehitro pohvalila, ker se to sedaj dogaja že 3 dni) da spimo po 8 ur v kosu...sicer je čez dan skoz pokonc )mogoče mal zadrema tam okrog 15h) in zvečer po kopanju in dojenju (to je sicer že mal pozen) ob 22h zaspi in spi do 6 ure zjutraj... potem pa previt in podojit in spet spanje tam do 10h.. če bo to sedaj laufalu bom nasrečenjša.. sicer pa je dan poln dela, peremo in likamo, ker gremo v soboto v Split in nato na Šolto in bomo vsega skupaj 3 tedne v Dalmaciji. Moj dragi sicer ne more it, ker dela in grem zato s starši...
|
|
|
|