Lsica -> RE: Ljubljanske mamice (20.1.2010 11:51:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Ojla, ko bo malo toplejše vreme in bodo naši otročički tudi že pravi korenjaki in korenjakinje pa se srečamo.... Joj čas beži....ravno danes ugotavljam, da bom kmalu že 7 mesecev doma. Pa ne dolgo nazaj sva z Lsico sedeli v baru pred porodnišnico obe noseči in razmišlali kdaj bo poletje. In še nekaj vam zaupam moji kg se veselo topijo, dieta manj žri se obrestuje tako, da se bom za Gašperjev krst lahko spravila v takoželjeno krilo. PS: Poznate kakšno dobro LJ gostilno z okolico, ki je v nedeljo odprta? Mi smo krst proslavili kar v Portalu. Nočem delat reklame, sam jaz sem iskala nekaj bolj na easy, glede na svoje goste. Postrežbaje bila OK, jedi okusne čeprav je najbolje da se odločiš kar za njihove specialitete - to je pa seveda žar, vino dobro (no, jaz sem ga sam en kozarček, je pa moj dragi zato mal več[sm=smiley36.gif]), cene znosne, in kar je najbolje, našim gostom je blo všeč. Je pa treba kar mal vnaprej rezervirat. Drugač pa glede srečanja...jaz sem bla mal v paniki zaradi tiste svinjske gripe, pa zdaj vidim da je bla svinjska sam v tem, da je naju z Majo skor tri mesece zadrževala stran od ljudi[sm=hudicek1.gif]... lahko bi se že kaj videli, a ne???
|
|
|
|