lili3 -> RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) (8.9.2009 20:38:55)
|
Čer, men se pa zdi, da se me neki loteva. Takoj ko začne pihat veter, sem jaz že malo prehlajena. Počasi se že začenja sezona prehladov. [sm=smiley13.gif] CAC, za varstvo bom plačevala 250 EUR. Pri oni, kjer smo bili najprej dogovorjeni pa bi bilo 200 EUR. Ampak rajši dam malo več, samo da je Aljažu ok. Vrtec bi pa tudi plačevala približno toliko, mogoče kakšen euro manj. Mojcek,ja glede varstva imam pri tej zdaj dosti boljši filing. Upam, da me občutek ne vara. Aljaž tudi danes najprej ni hotel zvečer flaške, tak da sem mu pol probala še dati, ko je že zadremal, pol je pa spil. Mogoče pa Živa ne bo hotla več mleka pit. Kaj boš pa naredila z varuško, če ti podaljšajo porodniško? Umpa, ogabna štorija. Verjamem, da nisi veliko pojedla.[sm=smiley36.gif] Kako je Luka prestal cepljenje? Bodiji, jaz moram tudi mal v nabavo za toplejše cote. Pa mal še sestrično vprašat, če še ima on kaj za posodit, sem do zdaj dosti od nje dobila. Zimska, [sm=pikapoka2.gif] za Lana. Rebeca, kdaj pa ti začneš delati? Kdo bo čuval Irayo in Tariqa? Grem pod tuš.
|
|
|
|